Mäklarhuset Falköping

Mäklarhuset Falköping

Mäklarhuset Falköping

Mäklarhuset Falköping består av Madelene Soneby, Linus Ingelsbo och Ronja Melker som alla tre är registrerade fastighetsmäklare uppväxta på Falbygden. Med en stark teamkänsla förmedlar vi alla typer av bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter, kommersiella fastigheter och mindre lantbruk. Tack vare att vi är stans mest digitala mäklare är vi den mäklare som erbjuder störst exponering av din bostad vid försäljning!

I vårt tycke arbetar vi i en av Sveriges bästa kommuner. Mixen av en levande landsbygd, en stadskärna som ständigt växer och goda kommunikationer till flera storstäder är något som gör Falköping väldigt attraktivt.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av din bostad där vi även rådgör kring din bostadssituation och eventuella försäljning.
Välkommen att kontakta oss!

Våra mäklare

Mäklare Ronja Melker
Ronja Melker mäklare
Ronja Melker

Lyhördhet och kommunikation är viktigt för mig, det är på detta sätt jag får kunden att känna sig trygg. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar! Jag är nöjd när mina kunder är så pass nöjda att de med glädje vill rekommendera mig till sin omgivning.

Mäklare Madelene Soneby
Madelene Soneby mäklare
Madelene Soneby

Madelene Soneby är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Broddetorp, Falköping, Floby, Gudhem, Kinnarp, Kättilstorp, Slutarp, Stenstorp, Vartofta och Åsarp.

Mäklare Linus Ingelsbo
Linus Ingelsbo

Linus Ingelsbo är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklarhuset Falköping

St Olofsgatan 6 A
43246 Falköping

falkoping@maklarhuset.se

0515-721630

Är du kontorschef på Mäklarhuset Falköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.