Mäklarhuset Enskede

Mäklarhuset Enskede

Mäklarhuset Enskede

Vi är övertygade om att vi är verksamma på en utav landets bästa bostadsmarknader. Med hemvist Söder om Söder erbjuder vi stolt södra Stockholm en förfinad fastighetsmäklartjänst för allt ifrån villor till nyproduktion och bostadsrätter.

ENSKEDEMÄKLAREN MED NÖJDARE KUNDER
Vi har tjänat våra stadsdelar sedan året 1994 då Sundvall & Steding öppnade dörrarna för första gången. Vi har förmedlat cirka 2 500 bostäder genom åren, alltid med ett kompromisslöst engagemang, en gedigen spetskompetens och en outtröttlig passion för framgångsrika bostadsaffärer.

1999 inträdde vi även i Mäklarhuset, en kedja som förstärkt våra värden med fokus på trygghet och enkelhet och där vi tillsammans uppnått högst kundnöjdhet i landet flera år i rad. Höga slutpriser och nöjda säljare och köpare är vår paroll.

LOKAL MÅNGSIDIGHET
Vi känner till Enskede och Söderort som vår egen bakgård och anpassar våra förmedlingsuppdrag efter bästa tänkbara lösning. Vårt distrikt täcker Enskede Gård, Stureby, Enskedefältet, Gamla Enskede, Svedmyra, Enskededalen, Tallkrogen, Högdalen, Hökarängen, Hagsätra, Bandhagen, Sköndal, Farsta samt Fagersjö och Skogås/Trångsund.

KONTAKTA OSS
Vi är övertygade om att vår unika digitala marknadsföring, vår breda försäljningserfarenhet och våra skickliga mäklare kommer att göra din bostadsaffär till den bästa någonsin. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Enskede!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Erik Åkerberg
Erik Åkerberg mäklare
Erik Åkerberg

Med välutvecklad hantverksteknik lyckas jag få riktigt bra avslut, är det någon som tar sig till toppen så är det jag.

Mäklare Fredrik Notini
Fredrik Notini mäklare
Fredrik Notini

De allra flesta av mina köpare och säljare som svarar på frågan om de kan rekommendera mig, brukar svara: "Ja!"". Det är jag förstås riktigt glad över! Normalt sett brukar jag sälja in två enkla, men ändå väldigt bra, argument. Nummer ett: Jag arbetar alltid med skriftliga offerter och värderingar - inga flummiga eller "flytande" värderingar här inte! I mina offerter ger jag alltid dig som...

Mäklare Tommy Sundvall
Tommy Sundvall mäklare
Tommy Sundvall

Sedan 1994 har jag varit verksam i världens bästa bostadsområden, dvs söder om söder m.m. Jag har en unik erfarenhet av bostadsförsäljningar av villor, bostadsrätter och nyproduktion i söderort vilket ger nöjdast kunder och bästa försäljningspris.

Mäklarhuset Enskede

Handelsvägen 186
12238 Enskede

enskede@maklarhuset.se

08-659 00 50

Är du kontorschef på Mäklarhuset Enskede?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.