Mäklarhuset Bromma

Mäklarhuset Bromma

Mäklarhuset Bromma

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Bromma-Ekerö
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN BROMMA & EKERÖ
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Bromma och Ekerö idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Agnetha Pettersson
Agnetha Pettersson mäklare
Agnetha Pettersson

Jag älskar mitt arbete och är mycket engagerad i varje affär. Att sälja sitt hem är ett stort beslut - både känslomässigt och ekonomiskt. Som din fastighetsmäklare lägger jag ner både hjärta och själ i varje försäljning. Välkommen att kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär!

Mäklare Johan Siönäs
Johan Siönäs mäklare
Johan Siönäs

Här på Mäklarhuset satsar vi på kvalité. Vi lägger allt vårt krut på marknadsföringen. Våra tjänster innebär en smartare annonslösning genom att vi riktar oss till en utökad och mer relevant målgrupp. Detta lockar ofta fler till visningen, vilket i många fall leder till fler som lägger bud, ett högre slutpris och mer pengar för dig i fickan, smart va!

Mäklare Mattias Söderberg
Mattias Söderberg mäklare
Mattias Söderberg

På mäklarhuset har vi marknadens bästa säljverktyg till hjälp! Varför inte låta mig använda dessa verktyg i kombination med mina 20 års säljerfarenhet? Låt mig guida dig genom din bostadsaffär för en maximerad vinst och kundnöjdhet.

Mäklare Patrik Lidholm
Patrik Lidholm mäklare
Patrik Lidholm

Jag är oerhört engagerad och arbetar hela tiden för att överträffa mina kunders förväntningar. Med målmedvetenhet och tävlingsinstinkt ser jag till att mina kunder tryggt kan förlita sig på att jag gör mitt yttersta gällande just deras bostadsaffär.

Mäklare Robert Blomster
Robert Blomster mäklare
Robert Blomster

Jag är tävlingsmänniska, detta yttrar sig i mitt arbete som mäklare där jag ständigt strävar efter att slå nya rekord. Min ambition är att alltid ha nöjda köpare och säljare, resultatet av detta är att jag genom åren haft många återkommande kunder.

Mäklare Yvonne Ulvegren
Yvonne Ulvegren mäklare
Yvonne Ulvegren

Med engagemang, erfarenhet och entusiasm säljer jag ditt hem. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig som vinnare vid affärens slut. Jag genuint älskar att hjälpa människor och det tillsammans med mitt engagemang har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare.

Mäklarhuset Bromma

Vittangigatan 47
61228 Vällingby

bromma@maklarhuset.se

08 687 40 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.