Mäklarhuset Borlänge

Mäklarhuset Borlänge

Mäklarhuset Borlänge

Vi vågar påstå att vi är specialister på fastighetsaffärer!

I alla fall om vi får tro våra kunder.

Och du som kund är oerhört viktig för oss!

Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare, köpare som samarbetspartners är ledord genom hela försäljningsprocessen hos våra medarbetare. Detta gäller i varje enskilt uppdrag. Stort som litet, oavsett om det gäller privatbostäder eller kommersiella fastigheter.

Vi har i mer än 40 år arbetat inom regionen Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter och är ett av Dalarnas äldsta mäklarföretag. Under den här tiden har vi skaffat oss den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad fastighetsaffär.

Vårt nätverk inom Mäklarhuset ger dig tillgång till ett stort kontaktnät och utbud av tjänster. Tillsammans med våra goda kontakter med såväl banker som andra samarbetspartners finns de bästa förutsättningar för ditt livs största, och bästa, affär!

Mäklarhuset har under de senaste 8 åren haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Jonsson
Anna Jonsson mäklare
Anna Jonsson

För att du kommer som kund känna att vi alltid gör 100 av vad som står i vår makt för att du ska vara nöjd. Eller nej, JÄTTENÖJD

Mäklare Nina Holpers
Nina Holpers mäklare
Nina Holpers

Mitt främsta mål är att mina kunder blir nöjda. Delarna i en fastighetsaffär är många. Att kunna se till den enskilda kundens behov är viktigt. Oftast är slutpriset viktigast men det finns även annat som kunden prioriterar högt. Jag tror att en nöjd kund är en kund som känner sig lyssnad på. Som mäklare tar jag reda på vad du som kund vill och därför blir du nöjd när du anlitar mig.

Mäklarhuset Borlänge

Målaregatan 5
33228 Borlänge

borlange@maklarhuset.se

0243-800 35

Är du kontorschef på Mäklarhuset Borlänge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.