Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD MED MÄKLARHUSET I ÖSTERSUND

Vår kunskap, mångåriga erfarenhet, lokala förankring och moderna teknik ger dig som kund utmärkta förutsättningar för en trygg och lyckad bostadsaffär.

VÅRA MÄKLARE KAN ÖSTERSUND

Vi har kompetensen och erfarenheten som du behöver för din fastighetsaffär, oavsett om du skall sälja en bostadsrätt, villa, fritidshus, tomt eller kommersiell fastighet. Vi kan ditt område och har dagligen kontakt med en mängd potentiella köpare som letar efter bostad i Östersund. Vi på Mäklarhuset arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär och att vi genom vår lokalkännedom, kompetens och erfarenhet ska ge dig en mäklartjänst med god kvalité. Ett hem är något av det mest värdefulla vi har. Därför är det viktigt att anlita rätt fastighetsmäklare när det är dags att byta boende.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Svedin Thunström
Anna Svedin Thunström mäklare

Anna Svedin Thunström

Jag är målinriktad och brinner för varje enskild affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig nöjda genom hela processen.

Mäklare Emma Nilsson
Emma Nilsson mäklare

Emma Nilsson

Att jobba som fastighetsmäklare är något som jag brinner för. Jag lägger stor vikt i att ta vara på både säljarens och köparens önskemål och strävar alltid efter att få nöjda och återkommande kunder.

Mäklare Linda Lydén
Linda Lydén mäklare

Linda Lydén

Jag är själv uppvuxen i Jämtland och har lång erfarenhet av marknaden i länet. Priserna har sedan jag började i branschen 2003 stadigt stigit trots lite turbulens vid försvarsnedläggningen samt globala kriser 2008 och 2011. Det som påverkat mest under senaste år är amorteringskraven som stressat och pressat köpare. Vårat område var dock ett av få i Sverige som inte hade en liten prisnedgång under...

Mäklare Mattias Strandberg
Mattias Strandberg mäklare

Mattias Strandberg

Jag blev mäklare för att jag gillar omväxlingen och utmaningen och är därför alltid öppen för förslag om att hitta på något originellt och spännande för just försäljningen av din bostad! Varför vara som alla andra när ni kan sticka ut med en riktigt häftig annons!

Mäklarhuset Östersund

Storgatan 34
30214 Östersund

ostersund@maklarhuset.se

063-13 44 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Östersund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.