Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD MED MÄKLARHUSET I ÖSTERSUND

Vår kunskap, mångåriga erfarenhet, lokala förankring och moderna teknik ger dig som kund utmärkta förutsättningar för en trygg och lyckad bostadsaffär.

VÅRA MÄKLARE KAN ÖSTERSUND

Vi har kompetensen och erfarenheten som du behöver för din fastighetsaffär, oavsett om du skall sälja en bostadsrätt, villa, fritidshus, tomt eller kommersiell fastighet. Vi kan ditt område och har dagligen kontakt med en mängd potentiella köpare som letar efter bostad i Östersund. Vi på Mäklarhuset arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär och att vi genom vår lokalkännedom, kompetens och erfarenhet ska ge dig en mäklartjänst med god kvalité. Ett hem är något av det mest värdefulla vi har. Därför är det viktigt att anlita rätt fastighetsmäklare när det är dags att byta boende.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Svedin Thunström
Anna Svedin Thunström mäklare
Anna Svedin Thunström

Jag är målinriktad och brinner för varje enskild affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig nöjda genom hela processen.

Mäklare Emma Nilsson
Emma Nilsson mäklare
Emma Nilsson

Att jobba som fastighetsmäklare är något som jag brinner för. Jag lägger stor vikt i att ta vara på både säljarens och köparens önskemål och strävar alltid efter att få nöjda och återkommande kunder.

Mäklare Linda Lydén
Linda Lydén mäklare
Linda Lydén

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad.

Mäklare Mattias Strandberg
Mattias Strandberg mäklare
Mattias Strandberg

Jag blev mäklare för att jag gillar omväxlingen och utmaningen och är därför alltid öppen för förslag om att hitta på något originellt och spännande för just försäljningen av din bostad! Varför vara som alla andra när ni kan sticka ut med en riktigt häftig annons!

Mäklarhuset Östersund

Storgatan 34
30214 Östersund

ostersund@maklarhuset.se

063-13 44 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Östersund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.