Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset i Österåker är ett glatt, tävlingsinriktat och professionellt gäng med lokal anknytning. Vi brinner för affärer och nöjda kunder. Vi tror på det personliga engagemanget i kombination med marknadens smartaste marknadsföring Bostadsaffären görs till stor del på nätet idag. Därför så har Mäklarhuset valt att utveckla marknadens smartaste verktyg som optimerar upplevelsen både för säljare och köpare. HD-kvalité på bilderna, digitala beskrivningar, virtuella visningar, kartsök, drönarvyer och smart annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt köpare. Med våra verktyg vet vi idag med stor säkerhet vem köparen av din bostad är samt hur vi ska göra för att nå fram till köparen.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jessica Brandt
Jessica Brandt mäklare
Jessica Brandt

Vill kunden ha en mäklare med höga ambitioner som alltid ringer det extra samtalet och hela tiden driver affären framåt för bästa slutpris så ska kunden anlita mig. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar.

Mäklare Mathias Gustavsson
Mathias Gustavsson mäklare
Mathias Gustavsson

Jag är den som aldrig slutar jobba, jag lever för mitt jobb och kommer göra allt för att du ska bli nöjd. Mitt mål är att få både köpare och säljare att känna sig trygga i den största affären man gör i livet, att alltid vara anträffbar och få ut det bästa slutpriset, för mig är kvittot på ett bra jobb återkommande kunder och rekommendationer.

Mäklare Robin Ivarsson
Robin Ivarsson mäklare
Robin Ivarsson

Jag är Kontorschef/Fastighetmäklare/Partner på Mäklarhuset i Vaxholm och Österåker. Uppvuxen i Storebro, ett litet brukssamhälle i Småland. I bakfickan har jag en fastighetsekonomutbildning, internationella studier, båtmäklarkarriär och trevliga bostäder till salu! Allt för att lotsa er rätt i livets viktigaste affär.

Mäklare Björn Strömberg Wallerström
Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm.

Mäklarhuset Österåker

Stationsvägen 8
50197 Åkersberga

osteraker@maklarhuset.se

08-54027510

Är du kontorschef på Mäklarhuset Österåker?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.