Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset i Österåker är ett glatt, tävlingsinriktat och professionellt gäng med lokal anknytning. Vi brinner för affärer och nöjda kunder. Vi tror på det personliga engagemanget i kombination med marknadens smartaste marknadsföring Bostadsaffären görs till stor del på nätet idag. Därför så har Mäklarhuset valt att utveckla marknadens smartaste verktyg som optimerar upplevelsen både för säljare och köpare. HD-kvalité på bilderna, digitala beskrivningar, virtuella visningar, kartsök, drönarvyer och smart annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt köpare. Med våra verktyg vet vi idag med stor säkerhet vem köparen av din bostad är samt hur vi ska göra för att nå fram till köparen.

Våra mäklare

Mäklare Benny Johansson
Benny Johansson mäklare

Benny Johansson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Jessica Brandt
Jessica Brandt mäklare

Jessica Brandt

Vill kunden ha en mäklare med höga ambitioner som alltid ringer det extra samtalet och hela tiden driver affären framåt för bästa slutpris så ska kunden anlita mig. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar.

Mäklare Robin Ivarsson
Robin Ivarsson mäklare

Robin Ivarsson

Jag är Kontorschef/Fastighetmäklare/Partner på Mäklarhuset i Vaxholm och Österåker. Uppvuxen i Storebro, ett litet brukssamhälle i Småland. I bakfickan har jag en fastighetsekonomutbildning, internationella studier, båtmäklarkarriär och trevliga bostäder till salu! Allt för att lotsa er rätt i livets viktigaste affär.

Mäklare Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm, Solna, Danderyd, Österåker, Sundbyberg, Sollentuna, Täby, Vallentuna och Norrtälje.

Mäklarhuset Österåker

Stationsvägen 8
50197 Åkersberga

osteraker@maklarhuset.se

08-54027510

Är du kontorschef på Mäklarhuset Österåker?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.