Mäklarhuset Ängelholm

Mäklarhuset Ängelholm

Mäklarhuset Ängelholm

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ängelholm
Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Ängelholm ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ÄNGELHOLM
Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Ängelholm drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Ängelholms skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Ängelholm idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Eller kom förbi Järnvägsgatan 3 på en kaffe!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, mindre gårdar, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.
Varmt välkommen till Mäklarhuset Ängelholm!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Persson
Fredrik Persson mäklare
Fredrik Persson

Jag är uppvuxen på Pomona i Ängelholm och studerade till fastighetsmäklare på Umeå universitet. Mina bästa egenskaper är att jag är lyhörd efter kundens behov och har bra byggtekniska kunskaper vilket uppskattas av mina kunder.

Mäklare Ulrika Sörensen
Ulrika Sörensen mäklare
Ulrika Sörensen

Jag är en engagerad mäklare med målet att göra dig som kund mer än nöjd! Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa människor i en av deras livs största affärer, ett förtroende som är väldigt viktigt för mig. Målet är att vara tillgänglighet, lyhörd och personlig i allt jag gör. Med Mäklarhusets smarta lösningar kommer ditt livs affär att bli riktigt lyckad! Tveka inte att kontakta mig.

Mäklarhuset Ängelholm

Järnvägsgatan 3
32196 Ängelholm

angelholm@maklarhuset.se

0431-822 10

Är du kontorschef på Mäklarhuset Ängelholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.