Mäklarhuset Älvsjö

Mäklarhuset Älvsjö

Mäklarhuset Älvsjö

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Älvsjö
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN ÄLVSJÖ
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Älvsjö idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Tommy Sundvall
Tommy Sundvall mäklare
Tommy Sundvall

Sedan 1994 har jag varit verksam i världens bästa bostadsområden, dvs söder om söder m.m. Jag har en unik erfarenhet av bostadsförsäljningar av villor, bostadsrätter och nyproduktion i söderort vilket ger nöjdast kunder och bästa försäljningspris.

Mäklare Torsten Steding
Torsten Steding mäklare
Torsten Steding

Mina kunder anlitar mig huvudsakligen för min mångåriga erfarenhet, den kunskap jag besitter men också för att jag månar om att vara tydlig och säga som det är. Jag skapar rätt förväntningar, som kompletterat med tålamod, målmedvetenhet och energi leder till resultat som oftast överträffar förväntningarna.

Mäklare Philip Von Segebaden
Philip Von Segebaden

Philip Von Segebaden är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklarhuset Älvsjö

Stora Mans Väg 1
96214 Älvsjö

alvsjo@maklarhuset.se

08-18 00 25

Är du kontorschef på Mäklarhuset Älvsjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.