Lundin Fastighetsbyrå

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Pettersson
Anders Pettersson mäklare
Anders Pettersson

Med ledord som resultatinriktad och lösningsorienterad i kombination av ett driv och företagsamhet att lyckas ger jag alltid 100% för att i varje affär maximera försäljningsresultatet. Kvalité kommer alltid före kvantitet och jag åtar mig aldrig ett uppdrag utan att helhjärtat gå in för det. Med ett starkt varumärke i ryggen som besitter ett brett kontaktnät finns alla förutsättningar för att er...

Mäklare Haris Pipic
Haris Pipic mäklare
Haris Pipic

Jag heter Haris Pipic och har arbetat i säljbranschen sedan 2005. Som person är jag väldigt tävlingsinriktad och jag ställer alltid väldigt höga krav på mig själv. För mig är det absolut viktigast att du som kund känner dig trygg och tillfredsställd genom hela affären. Rekommendationer och återkommande kunder är oerhört viktigt för mig varför jag alltid gör mitt yttersta i varje enskild affär. Då...

Mäklare Kevin Arnagård
Kevin Arnagård mäklare
Kevin Arnagård

Så länge jag kan minnas har jag alltid haft ett driv för att skapa bättre lösningar och möjligheter, det är exakt det som jag kommer att bidra med som fastighetsmäklare. Jag har i grunden en internationell golfkarriär som sträcker sig långt bak i tiden, där tävlingar och tålamod har format mig till en riktig vinnarskalle. Tveka inte att höra av dig om du går i tankar att byta boende eller är...

Mäklare Alexander Ryberg
Alexander Ryberg mäklare
Alexander Ryberg

Alexander Ryberg är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Anne Jonson
Anne Jonson

Anne Jonson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, villor i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten, Ytterby och Göteborg.

Mäklare Annie Mälarborn
Annie Mälarborn

Annie Mälarborn är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa, Kållered, Lindome, Mölndal och Göteborg.

Mäklare Annika Landqvist
Annika Landqvist

Annika Landqvist är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, villor i Kållered, Lindome, Mölndal och Göteborg.

Mäklare Carl Hogéus
Carl Hogéus

Carl Hogéus är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Christian Lundin
Christian Lundin

Christian Lundin är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg.

Mäklare David Söderholm
David Söderholm

David Söderholm är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg Centrum, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Vasa, Johanneberg och Västkusten.

Mäklare Elina Vadász
Elina Vadász

Elina Vadász är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Västra Götaland.

Mäklare Emelie Tolinsson
Emelie Tolinsson

Emelie Tolinsson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, villor i Västra Götaland, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Gunilla Jansson
Gunilla Jansson

Gunilla Jansson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Alingsås, Floda, Gråbo, Jonsered, Lerum, Partille, Sjövik, Sollebrunn, Stenkullen, Sävedalen, Tollered, Öjersjö och Göteborg.

Mäklare Jennieann Nyström
Jennieann Nyström

Jennieann Nyström är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten, Ytterby och Göteborg.

Mäklare Johan Gille
Johan Gille

Johan Gille är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter i Göteborg Centrum, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Vasa, Johanneberg och Västkusten.

Mäklare Karin Corneliusson
Karin Corneliusson

Karin Corneliusson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus i Björkekärr, Göteborg Centrum, Göteborgs Sankt Pauli, Härlanda, Västkusten och Örgryte.

Mäklare Louise Didoff
Louise Didoff

Louise Didoff är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Västra Götaland, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme och Södermalm.

Mäklare Martin Hasselblad
Martin Hasselblad

Martin Hasselblad är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Kållered, Lindome, Mölndal och Göteborg.

Mäklare Matilda Ivarsson
Matilda Ivarsson

Matilda Ivarsson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa, Hindås, Hällingsjö, Härryda, Kållered, Landvetter, Lindome, Mölndal, Mölnlycke, Pixbo, Rävlanda och Göteborg.

Mäklare Nicklas Arnesson
Nicklas Arnesson

Nicklas Arnesson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Västra Götaland och Skåne.

Mäklare Niklas Kocev
Niklas Kocev

Niklas Kocev är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Patrik Henningsson
Patrik Henningsson

Patrik Henningsson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Peter Johansen
Peter Johansen

Peter Johansen är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Västra Götaland, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Philip Salomonsson
Philip Salomonsson

Philip Salomonsson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Poya Sondosi
Poya Sondosi

Poya Sondosi är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå.

Mäklare Simon Johansson
Simon Johansson

Simon Johansson är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter i Göteborg Centrum, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Vasa, Johanneberg och Västkusten.

Mäklare Staffan Lindberg
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Halland, Kållered, Lindome, Mölndal och Göteborg.

Mäklare Victoria Wigerud
Victoria Wigerud

Victoria Wigerud är mäklare på Lundin Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Västra Götaland.

Lundin Fastighetsbyrå

Vasagatan 26
41124 Göteborg

info@lundin.se

031-17 22 60

Är du kontorschef på Lundin Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.