Liwe Estate

Liwe Estate

Liwe Estate

Vi är sedan 1982 verksamma som fastighetsmäklare i Östergötland. Nu finns vår kompletta mäklarkompetens under nytt varumärke. Med ett nytt varumärke vill vi stärka ambitionen att vara det självklara valet vid hjälp av förmedling av alla kommersiella fastighetstransaktioner. Vi erbjuder en omfattande lokalförmedlingstjänst samt förmedling av privatbostäder där vi har kvalitativa produkter för att skapa bästa förutsättning för en framgångsrik förmedling.

LIWE Estate drivs av Matilda Lidén och Johan Westergren. Matilda Lidén är registrerad fastighetsmäklare sedan 2012 och har drivit eget företag sedan 2009. Johan Westergren är verksam som fastighetsmäklare sedan 1982 och har från 2013 specialiserat sig på kommersiella transaktioner.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Micka Hagve
Micka Hagve mäklare
Micka Hagve

Jag har många nöjda kunder som lyfter fram mitt fokuserade engagemang och återkoppling vilket leder till ett bra slutpris och till en trygg försäljnings process. Mitt mål är alltid att överträffa era förväntningar och vara personlig och flexibel med min service. Referens från tidigare kund: ” Micka Hagve är en mycket professionell, kompetent, engagerad, lyhörd och framför allt entusiastisk...

Mäklare Matilda Lidén
Matilda Lidén mäklare
Matilda Lidén

Matilda Lidén är mäklare på Liwe Estate och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Mäklare Johan Westergren
Johan Westergren

Johan Westergren är mäklare på Liwe Estate och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Östergötland.

Liwe Estate

Storgatan 30
58223 Linköping

info@liweestate.se

010-1516360

Är du kontorschef på Liwe Estate?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.