Lejons Mäkleri

Lejons Mäkleri

Lejons Mäkleri

Lejons Mäkleri är en helt fristående mäklarbyrå som startade våren 2016. Ambitionen från vår sida är att vårt första möte med dig ska vara början på en lång och stark affärsrelation. Att skapa en relation som gör att du vill återkomma till oss igenom livets olika boendeformer – från första lägenheten centralt till den typiska familjevillan och kanske tillbaka in till stan för att förvärva den där sekelskifteslägenheten med 3.05 i takhöjd.

Genom att vi är fristående kan vi ta alla beslut tillsammans med våra kunder och utforma bostadsaffären helt utifrån deras specifika förutsättningar.

Vi besitter idag en bred kunskap i området fastighetsförmedling. Alltifrån den lilla bostadsrätten till den stora gården. Kommersiell erfarenhet i kombination med bildande och ombildande av bostadsrättföreningar stärker vårt varumärke. Jurist, bostadsrättskonsult, professionell fotograf samt art director är alla anslutna till teamet.

Livet handlar till stor del om förtroende. Vi tänker alltid långsiktigt i våra affärsrelationer och det har visat sig vara den starkaste modellen.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Charlotte Björkgren
Charlotte Björkgren mäklare
Charlotte Björkgren

Min främsta strävan är att ni ska vara så nöjda med mig som mäklare att ni rekommenderar mig till era nära och kära när de ska sälja sin lägenhet, tomt, villa eller fritidshuset. Det innebär att jag jobbar stenhårt för att motsvara era förväntningar på en bra mäklare! Jag har lätt för att sätta mig in i både köparens och säljarens situation och förstår att varje försäljning är unik. Jag har...

Mäklare Emelie Berglind
Emelie Berglind mäklare
Emelie Berglind

För mig är passion, lyhördhet och målmedvetenhet självklar i alla försäljningar och jag arbetar med hjärtat som kärnan i varje förmedling och kundkontakt. Att får äran att hjälpa kunder i alla situationer i livet, bygga relationer och skapa förtroende är de som förgyller min vardag som mäklare. För mig är DU som kund viktigast, dina preferenser och önskningar kommer jag sträva efter att...

Mäklare Erik Lejon
Erik Lejon mäklare
Erik Lejon

Jag vill att du som säljare skall få en trygg och bra affär och att priset skall bli de högsta möjliga. Gärna rekord.

Mäklare Urban Flynner
Urban Flynner mäklare
Urban Flynner

Min målsättning är att bara ha nöjda kunder. Det är därför extremt viktigt att varje individuell affär sköts exemplariskt och att du som uppdragsgivare efter avslutad affär känner att du gjort det bästa mäklarvalet. Att du också blir en nöjd kund som återkommer igen nästa gång det blir aktuellt att köpa eller sälja eller rekommenderar mig till dina vänner och bekanta.

Mäklare Liza Hjalmarsson
Liza Hjalmarsson

Liza Hjalmarsson är mäklare på Lejons Mäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Lejons Mäkleri

Orvar Bergmarks Plats 1
702 23 Örebro

info@lejonsmakleri.se

019-183070

Är du kontorschef på Lejons Mäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.