Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad

Vårt kontor är beläget på centralt läge invid Ystads Centralstation, i samma byggnad finner vi våra kollegor på Länsförsäkringar Bank och vår försäkringsavdelning.

Vi erbjuder en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga bankvillkor. Med hjälp av Länsförsäkringar Bank kan vi snabbt hjälpa potentiella kunder med lånelöften och du får på så sätt mer betalt för din bostad.

Vi är stolta över att tillhöra en kundägd organisation och är glada över att ha den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017 och 2018). Kanske är det vår omsorg om kunderna genom livets viktigaste affär och vår lokala närvaro och expertis som gör att vi också är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja. Med kunskap och goda relationer ska vi vara bäst på det vi gör - att skapa trygga bostadsaffärer! Med målmedvetna fastighetsmäklare som har bäst lokal expertis kan vi på optimalt sätt vägleda kunderna genom livets viktigaste affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carola Eriksson
Carola Eriksson mäklare
Carola Eriksson

Jag är en framåt och driven fastighetsmäklare som älskar mitt yrke. Det som driver mig allra mest är nöjda kunder och framgångsrika affärer, en optimal kombination för dig som vill ha framgång i din bostadsförsäljning. Jag förbereder alltid mina uppdrag noggrant och resultatinriktat. Jag har under hela min yrkeskarriär arbetat inom försäljning och service, dessutom har jag ett brinnande intresse...

Mäklare Erik Roslund
Erik Roslund mäklare
Erik Roslund

Jag är målmedveten, noggrann och lyhörd i alla lägen. Dessa egenskaper har lett till att jag är en eftertraktad fastighetsmäklare med god lokalkännedom i Ystad och omnejd. Under mina 9 år som mäklare har jag skaffat sig bred kunskap och erfarenheter som han använder för att på ett tryggt och komplett sätt hjälpa kunderna genom en av deras livs största affär. Med glädje åtar han sig alla uppdrag...

Mäklare Louise Andersson
Louise Andersson mäklare
Louise Andersson

Med en av Ystads bredaste kundkretsar och kundnöjdhet utöver det vanliga är jag en mäklare i absoluta framkant. Smidiga affärer för både säljare och köpare har varit ledorden för mig de senaste tretton åren jag varit aktiv fastighetsmäklare. Kontakta mig om du ska värdera, köpa eller sälja din bostad.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad

Österleden 3
27142 Ystad

ystad@lansfast.se

0411-66040

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.