Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Oavsett om du aldrig har varit i våra trakter, känner du säkert till både Vimmerby och Hultsfred. Troligen förknippar du dem med Astrid Lindgren och musikfestival. Gott så! Men vi vill gärna också framhålla att detta är en väldigt trivsam del av Småland, med många ljuvliga mindre samhällen utöver centralorterna. Landskapet är grönt och böljande, rikt på vattendrag och charmerande miljöer med gärdsgårdar och röda stugor. Och på småländskt vis blomstrar näringslivet, här finns en uppsjö små och medelstora företag inom vitt skilda branscher. Besöksnäringen är också viktig, Astrid Lindgrens värld utanför Vimmerby lockar nästan en halv miljon människor varje år. Kommunikationerna är bra, Kustpilen trafikerar järnvägen och förbinder Vimmerby och Hultsfred med Linköping, Oskarshamn och Kalmar.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Björn Stridh
Björn Stridh mäklare
Björn Stridh

Med bakgrund som säljare av nyproducerade villor och bostadsrätter på ett större byggbolag i Linköping startade mitt intresse för bostäder och fastigheter. Att ha tempot och det tekniska kunnandet därifrån i ryggen ser jag som en stor styrka och som värdesätts hos många. Att jag sedan kan komplettera de mera mjuka egenskaperna såsom trygghet, lojalitet och noggrannhet är värdefullt i varje affär....

Mäklare Susanne Gustafsson
Susanne Gustafsson

Susanne Gustafsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gullringen, Hultsfred, Järnforsen, Kvillsfors, Lönneberga, Målilla, Mörlunda, Rosenfors, Silverdalen, Storebro, Södra Vi, Vena, Vimmerby och Virserum.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Sevedegatan 34
59837 Vimmerby

vimmerby@lansfast.se

0492-69600

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.