Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Varberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Varberg!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Niklas Knutsson
Niklas Knutsson mäklare
Niklas Knutsson

Att byta bostad är en stor händelse i livet och att få förtroendet att hjälpa till och vägleda kunderna genom denna process ser jag som ett stort privilegium. Det är inte turen som avgör en lyckad bostadsaffär utan det är det hårda arbetet som ligger bakom. Jag ser till att genomföra varje affär med stort engagemang och noggrannhet. Med drygt 10 års erfarenhet av att förmedla bostäder kan jag med...

Mäklare Marie Fallan Emanuelsen
Marie Fallan Emanuelsen mäklare
Marie Fallan Emanuelsen

Marie Fallan Emanuelsen är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bua, Grimeton, Kungsäter, Rolfstorp, Skällinge, Stråvalla, Träslövsläge, Tvååker, Varberg, Veddige, Väröbacka, Västkusten och Åskloster.

Mäklare Mathias Larsson
Mathias Larsson

Mathias Larsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Bua, Grimeton, Kungsäter, Rolfstorp, Skällinge, Stråvalla, Träslövsläge, Tvååker, Varberg, Veddige, Väröbacka, Västkusten och Åskloster.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kungsgatan 28
43244 Varberg

varberg@lansfast.se

0340-50 19 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.