Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Här sitter vi på fantastisk, vild natur, ett havs- och stadsnära läge, ett mycket levande näringsliv, kulturliv och föreningsliv – allt du behöver för ett gott liv, kort sagt. Kommunikationerna till resten av regionen – Stockholm, Norrtälje, Sigtuna, kusten och skärgården – är goda, och det finns alltid något att göra. I centralorten Vallentuna finns ett nytt kulturhus, och kommunen har sevärdheter som Runriket med kring 50 runstenar från 1000-talet. Bo i lägenhet, villa, par- eller radhus eller skaffa dig ett fritidsparadis, här finns variationen och utbudet. Vi är fyra engagerade och drivna fastighetsmäklare som alltid vill ge våra kunder den bästa lösningen och upplevelsen av deras bostadsaffär. Varmt välkomna att kontakta oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Adam Formgren
Adam Formgren mäklare
Adam Formgren

Genuin Vallentunabo som bott här i stort sett hela mitt liv, vilket gör att jag kan kommunen utan och innan. Det som driver mig i en affär är att både säljare och köpare skall vara 100 % nöjda, det är då jag får ett bevis på att jag gjort ett gott arbete. Hör av er till mig när ni skall sälja just er bostad eller vill ha en värdering så skall jag göra allt jag kan för att ni skall bli just nöjda.

Mäklare Cecilia Kåhlin
Cecilia Kåhlin mäklare
Cecilia Kåhlin

För er som jag inte redan fått äran att träffa eller hjälpa till vid er bostadsaffär så heter jag Cecilia Kåhlin och jobbar som fastighetsmäklare i Vallentuna. Förutom att ha ett starkt varumärke i ryggen och verktygen för en trygg och lyckad bostadsaffär är jag i grunden utbildad byggingenjör, vilket jag har märkt är en trygghet för mina kunder. Jag arbetar efter tre kriterier; Jag vill...

Mäklare Sami Uzunkaya
Sami Uzunkaya mäklare
Sami Uzunkaya

Jag som fastighetsmäklare vill att du som säljare ska vara mer än bara nöjd med just din bostadsförsäljning och verkligen få uppleva en mäklare som gör & ger det lilla extra. Varje bostad är unik på sitt sätt, därför krävs det för mig som ansvarig mäklare att framhäva det unika i varje bostad som leder till att en köpare är villig att betala det "lilla extra".

Mäklare Stefan Petrén
Stefan Petrén mäklare
Stefan Petrén

Lång erfarenhet, oslagbar lokalkännedom och stort kontaktnät. Att jag är engagerad, kunnig och gör allt för att min säljare och köpare ska bli så nöjda som det går att bli får du på köpet.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Allévägen 8
18639 Vallentuna

vallentuna.bobutik@lansforsakringar.se

08-51170222

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.