Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Franzén
Alexander Franzén mäklare
Alexander Franzén

Bostadsaffären är troligtvis den största affären du gör, här uppstår känslor men även stora beslut. Med min kunskap och trygghet så hjälper jag dig genom affären med stort engagemang och arbete - allt för att nå det bästa resultatet för alla parter.

Mäklare Andy Jerez Bazan
Andy Jerez Bazan mäklare
Andy Jerez Bazan

Jag vill att du som säljare ska känna trygghet genom hela affären. För mig är det viktigt att överträffa dina förväntningar och hitta den bästa möjliga köparen som uppfyller just dina önskemål om såväl pris som tid.

Mäklare Daniella Isaksson
Daniella Isaksson mäklare
Daniella Isaksson

Jag levererar alltid äkta engagemang och har god insikt om bostadsmarknaden. Att många av mina kunder återvänder när det är dags att röra på sig igen, ser jag som ett kvitto på att det jag gör är rätt.

Mäklare Jonas Hellström
Jonas Hellström mäklare
Jonas Hellström

Husdrömmar som ska förverkligas och nya hem som ska skapas. För mig är lyckliga kunder alltid målet – oavsett om du är säljare eller köpare.

Mäklare Kim Gromer
Kim Gromer mäklare
Kim Gromer

Engagerad mäklare med god lokalkännedom.

Mäklare Kristina Lundquist
Kristina Lundquist mäklare
Kristina Lundquist

För mig är det väldigt viktigt att alla kunder jag möter under mina försäljningar känner sig trygga genom hela processen. Genom rätt guidning blir man som kund medveten om sina rättigheter och skyldigheter och beslutsfattandet blir enklare. Då är jag övertygad om att du som säljare väljer rätt köpare och får rätt pris för din bostad.

Mäklare Marcus Axbo
Marcus Axbo mäklare
Marcus Axbo

Vill du veta hur en duktig mäklare ser ut? Titta på Marcus. Vann nyligen över sina svenska mäklarkollegor i Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings egen säljtävling, bara en sån sak. Familjen, hemmet och träningen förgyller hans lediga tid.

Mäklare Peter Stillman
Peter Stillman mäklare
Peter Stillman

Jag har 30 års erfarenhet av förmedling av bostäder. Jag ser till att du bäst betalt för din bostad och en trygg affär.

Mäklare Tobias Lundgren
Tobias Lundgren mäklare
Tobias Lundgren

Mycket uppskattad mäklare som gillar att göra trygga bostadsaffärer. Tobias är lyhörd, social, positiv och anlitar du denna glädjespridare som din mäklare är planering, tydlighet och hårt arbete viktiga ledord för samarbetet. Älskar musik i alla former och har ett förflutet som DJ i sina unga dagar då det spelades vinyl runt om i södra Sverige och senare även utomlands. Fritiden spenderas...

Mäklare Peter Bengtsson
Peter Bengtsson

Peter Bengtsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, villor i Kronoberg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Sandgärdsgatan 5
35115 Växjö

vaxjo@lansfast.se

0470-747400

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.