Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Vi kan Västerås!
Vårt kontor öppnade 2004 och har sedan dess varit verksam i kommunen som idag har ca 150 000 invånare. Vi utgår från Västerås men är även verksamma i Hallstahammar och Surahammar.
Vi har sedan starten förmedlat över 4 500 bostadsaffärer vilket innebär att vi är en av de största aktörerna på vår marknad. När Svenskt kvalitetsindex frågar våra kunder om hur de upplever kontakten med oss får vi toppbetyg. Det är ett kvitto på att kunderna värdesätter trygghet, kunnighet och personlighet. År 2019 satsar vi på att vinna för fjärde året i rad!

Vi är glada över att vi fått våra kunders förtroende.

Välkommen att prova oss du också!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Abdo Ibrahim
Abdo Ibrahim mäklare
Abdo Ibrahim

Som mäklare är jag med dig under hela affären, från första kontakten till överlämnandet av nycklarna. Genom hög tillgänglighet, transparens i affären och riktig kämpaglöd skapar jag lyckade affärer med gott resultat och mycket nöjda kunder!

Mäklare Anders Carlsson
Anders Carlsson mäklare
Anders Carlsson

Jag finns här för både köpare och säljare genom hela processen då bostadsaffären är en av de största affärerna som görs i livet. För mig är varje affär unik och lika viktig. Engagerad, målmedveten och noggrann är ord som passar bra in på mig både som person och mäklare. Jag lägger stor vikt vid tät återkoppling och hög tillgänglighet, vilket speglar av sig på många nöjda och återkommande kunder....

Mäklare Joanna Närling
Joanna Närling mäklare
Joanna Närling

Jag tror stenhårt på att om man gör något man tycker är kul och brinner för så blir det bra - och jag älskar mitt jobb! Genom erfarenhet inom försäljning och service förstår jag vikten av att vårda mina kundrelationer och att ha hög tillgänglighet. Med en bakgrund inom ridsport har jag lärt mig att ingenting kommer gratis utan hårt arbete. Jag har en stark mentalitet och är lyhörd, två egenskaper...

Mäklare Nabil Hadji Yassin
Nabil Hadji Yassin mäklare
Nabil Hadji Yassin

Jag är uppväxt i Västerås och har arbetat med försäljning i hela mitt arbetsliv. Med ödmjukhet, kunskap och hög tillgänglighet ser jag till att vi tillsammans når en lyckad affär. I mäklaryrket ser jag mitt tålamod och min målmedvetenhet som en stor fördel. Varje bostadsaffär är unik och jag lägger stor vikt med att skräddarsy vår gemensamma försäljning så den passar just dig. Att både säljare...

Mäklare Ulf Andersson
Ulf Andersson mäklare
Ulf Andersson

En bostadsaffär handlar om mycket mer än budgivning för köpare och säljare, många känslor inblandade och ibland oro. Då är det viktigt att du har en fastighetsmäklare som är trygg och kunnig, precis det kan jag erbjuda dig. Med min långa erfarenhet har jag varit med om många olika situationer. För mig finns inga stora eller små affärer, alla är lika viktiga. Tillsammans gör vi det här till något...

Mäklare Anders Norman
Anders Norman

Anders Norman är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Hallstahammar, Kolbäck, Ramnäs, Skultuna, Strömsholm, Surahammar, Virsbo och Västerås.

Mäklare Carola Axling
Carola Axling

Carola Axling är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Ekolsund, Enköping, Fjärdhundra, Grillby, Lillkyrka, Örsundsbro, Hallstahammar, Kolbäck, Möklinta, Ramnäs, Ransta, Sala, Salbohed, Skultuna, Strömsholm, Surahammar, Virsbo, Västerfärnebo och Västerås.

Mäklare Pär Wiljebrand
Pär Wiljebrand

Pär Wiljebrand är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ekolsund, Enköping, Fjärdhundra, Grillby, Lillkyrka, Örsundsbro, Hallstahammar, Kolbäck, Möklinta, Ramnäs, Ransta, Sala, Salbohed, Skultuna, Strömsholm, Surahammar, Virsbo, Västerfärnebo och Västerås.

Mäklare Sebastian Benits
Sebastian Benits

Sebastian Benits är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ekolsund, Enköping, Fjärdhundra, Grillby, Lillkyrka, Örsundsbro, Hallstahammar, Kolbäck, Möklinta, Ramnäs, Ransta, Sala, Salbohed, Skultuna, Strömsholm, Surahammar, Virsbo, Västerfärnebo och Västerås.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Stora Gatan 41
72126 Västerås

vasteras@lansfast.se

021-403130

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.