Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Vi har/har haft Sveriges mest nöjda kunder de senaste 3 åren enligt Svenskt Kvalitetsindex, detta är givetvis något vi är mycket stolta över och nu satsar vi på att få samma utmärkelse för 4:e året i rad.
Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus eller tomt har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ångermannagatan 170 i Vällingby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vällingby!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Bo Johansson
Bo Johansson mäklare
Bo Johansson

Kundnytta, engagemang och hög servicenivå är mina ledord. Det skall löna sig att använda mina tjänster och låta min erfarenhet leda dig som säljare och köpare till en så smidig och problemfri affär som möjligt. Vällingby-Hässelby-Spånga är en fantastisk del av Stockholm och min hemmamarknad sedan 2006 där jag bor med min familj och där våra barn vuxit upp med dagis, skolor, rid- och...

Mäklare Eva Nelléus
Eva Nelléus mäklare
Eva Nelléus

Mitt mål med varje bostadsaffär är att överträffa säljarens förväntningar samt att ge bästa tänkbara service till både säljare och köpare. Jag har många referenser från mina senaste affärer.

Mäklare Josef Gubrail
Josef Gubrail mäklare
Josef Gubrail

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär. Driven, målmedveten, positiv och engagerad beskriver mig som mäklare med några få enkla ord! Jag har ett genuint engagemang och mitt mål är att alltid försöka överträffa dina förväntningar genom att vara lyhörd och noggrann.

Mäklare Linda Olin
Linda Olin mäklare
Linda Olin

Jag heter Linda Olin och jag är en glad och energifylld norrman som flyttade till Sverige och Vällingby 2000. Numera bor jag i en villa på Vällingbyhöjden tillsammans med två barn, man och vår hund Saffra. Främsta anledningen till att ni skall anlita mig som mäklare är att jag alltid satsar fullt ut i det jag företar mig, något även mina många kunder kan skriva under på och vilket gör att jag har...

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

Ångermannagatan 170
16265 Vällingby

vallingby.bobutik@lansforsakringar.se

08-409 25 830

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.