Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rådhusesplanaden 11 i Umeå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ida Erixon
Ida Erixon mäklare
Ida Erixon

Jag lägger fullt fokus på att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Det viktigaste för mig är att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med mitt arbete från början till slut.

Mäklare Jonas Eriksson
Jonas Eriksson mäklare
Jonas Eriksson

Hej! Det känns spännande att få vara med i urvalet av mäklare som ni eventuellt kommer att anlita. Jag har jobbat som mäklare i nästan 10 år och är specialiserad på hus, parhus och radhus. Det är väldigt mycket mer att tänka på när man säljer dessa jämfört med lägenheter då de utgör fast egendom och det är viktigt att mäklaren är kunnig inom områden som byggteknik, riskkonstruktioner, felansvar...

Mäklare Jonas Nygren
Jonas Nygren mäklare
Jonas Nygren

Som mäklare tycker jag om att hjälpa kunden i hela process, från det första mötet och hela vägen fram till en lyckad affär. Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet där alla parter är mer än nöjda

Mäklare Lukas Selberg
Lukas Selberg mäklare
Lukas Selberg

Driven och noggrann, har alltid strävat efter att göra mina kunder nöjda.

Mäklare Pär Carlsson
Pär Carlsson mäklare
Pär Carlsson

Viktigt för mig är att den kund jag möter känner sig omhändertagen och får den hjälp den hjälp den behöver för att känna sig lugn och trygg med sin bostadsaffär. Jag lägger ner mycket tid på alla mina uppdrag och sätter tillgänglighet och service för mina kunder som främsta mål.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Rådhusesplanaden 11
90328 Umeå

umea@lansfast.se

090-129060

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.