Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rådhusesplanaden 11 i Umeå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Hans Nordström
Hans Nordström mäklare

Hans Nordström

Min långa erfarenhet av branschen samt mitt driv och strävan efter att ha både nöjda köpare och säljaren.

Mäklare Jonas Eriksson
Jonas Eriksson mäklare

Jonas Eriksson

Hej! Det känns spännande att få vara med i urvalet av mäklare som ni eventuellt kommer att anlita. Jag har jobbat som mäklare i nästan 10 år och är specialiserad på hus, parhus och radhus. Det är väldigt mycket mer att tänka på när man säljer dessa jämfört med lägenheter då de utgör fast egendom och det är viktigt att mäklaren är kunnig inom områden som byggteknik, riskkonstruktioner, felansvar...

Mäklare Jonas Nygren
Jonas Nygren mäklare

Jonas Nygren

Som mäklare tycker jag om att hjälpa kunden i hela process, från det första mötet och hela vägen fram till en lyckad affär. Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet där alla parter är mer än nöjda

Mäklare Pär Carlsson
Pär Carlsson mäklare

Pär Carlsson

Viktigt för mig är att den kund jag möter känner sig omhändertagen och får den hjälp den hjälp den behöver för att känna sig lugn och trygg med sin bostadsaffär. Jag lägger ner mycket tid på alla mina uppdrag och sätter tillgänglighet och service för mina kunder som främsta mål.

Mäklare Ida Erixon

Ida Erixon

Ida Erixon är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skellefteå.

Mäklare Lukas Selberg

Lukas Selberg

Lukas Selberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Rådhusesplanaden 11
90328 Umeå

umea@lansfast.se

090-129060

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.