Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Vårt mäklarkontor ligger centralt i Trelleborg på Algatan 40. Vi är stolta över att tillhöra en kundägd organisation och är glada över att ha den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017 och 2018). Kanske är det vår omsorg om kunderna genom livets viktigaste affär och vår lokala närvaro och expertis som gör att vi också är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja. Med kunskap och goda relationer ska vi vara bäst på det vi gör:att skapa trygga bostadsaffärer. med kunniga fastighetsmäklare som har bäst lokal expertis kan vi på bästa sätt stötta kunderna genom livets viktigaste affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Therese Lundahl
Therese Lundahl mäklare
Therese Lundahl

Med snart 18 år som mäklare i Trelleborgs kommun får ni genom mig tillgång till kunskap, erfarenhet och lokalkännedom som jag tror få andra mäklare kan erbjuda. Och med Länsförsäkringar i ryggen ger vi dig en trygg och tillförlitlig tjänst med möjlighet till anpassningar för just dina behov! Ni ska inte bara få bäst betalt för er bostad - vägen dit ska också vara professionell och trygg.

Mäklare Filip Nilsson
Filip Nilsson

Filip Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Anderslöv, Bara, Beddingestrand, Klagstorp, Klågerup, Skegrie, Smygehamn, Svedala och Trelleborg.

Mäklare Maria Lundh
Maria Lundh

Maria Lundh är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Anderslöv, Bara, Beddingestrand, Klagstorp, Klågerup, Skegrie, Smygehamn, Svedala och Trelleborg.

Mäklare Ola Lindvall
Ola Lindvall

Ola Lindvall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Falsterbo, Höllviken, Skanör och Vellinge.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Algatan 53
23142 Trelleborg

filip.nilsson@lansforsakringar.se

0410-353540

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.