Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tomelilla & Simrishamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tomelilla & Simrishamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tomelilla & Simrishamn

Även den som aldrig satt sin fot på Österlen har förmodligen sett Tomelilla – på film. Här spelade Hans Alfredson och Tage Danielsson in flera av sina filmer, där många tomelillabor skymtar förbi som statister, och här ligger även Hasse & Tage-museet. Staden med sina nära 6 500 invånare ligger vid Riksväg 11, och Pågatågen sörjer för goda och täta kommunikationer. Stadsbilden präglas av vackra tegelbyggnader, och Stadsparken bjuder på lugn och exotiska växter. Vad sägs om en allé av tulpanträd? I juli varje år hålls Tomelilla marknad, som lockar besökare från både när och fjärran. Simrishamns 6 500 invånare har mycket att njuta av. De låga husen i vackra pastellfärger ligger i täta rader längs kullerstensgatorna, och vackra snidade trädörrar pryder många av husen. Pågatåget trafikerar staden, och riksväg 9 leder hit. Vid torget, Simrishamns medelpunkt, ligger rådhuset och stadshuset, och bakom dem stadens äldsta byggnad Sankt Nicolai medeltida kyrka.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Petra Gustavsson
Petra Gustavsson mäklare
Petra Gustavsson

En Skånetös som är full av positiv energi och glöd, vilket är viktigt för varje framgångsrik mäklare. Jag älskar mitt arbete, varje uppdrag är en ny utmaning där alla säljare, köpare och spekulanter ska känna sig nöjda och trygga. Det är en av deras största förändringar i livet och då är det min uppgift att se till att det blir bra. Jag kan mitt område då jag både bor och är uppväxt här. I 12 år...

Mäklare Vibeke Wulff
Vibeke Wulff mäklare
Vibeke Wulff

Med lång erfarenheter både inom bank och mäklarbranschen hittar jag köpare som ger dig högsta möjliga slutpris.

Mäklare Erica Nilsson
Erica Nilsson

Erica Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tomelilla & Simrishamn

Torget 13
27330 Tomelilla

tomelilla@lansfast.se

0417-15290

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tomelilla & Simrishamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.