Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Strömstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Strömstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Strömstad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Affärsvägen 18 i Tanumshede eller Västra Klevgatan 11 i Strömstad , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.

Välkommen till din lokala mäklare i Tanum, Strömstad och Sotenäs!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Frida Johansson
Frida Johansson mäklare
Frida Johansson

Jag är målinriktad och vill att du som säljare skall bli 100% nöjd. Jag lägger även väldigt stor vikt vid att hitta rätt köpare för just ditt objekt så att alla parter blir nöjda - för att du skall få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Joacim Bergman
Joacim Bergman mäklare
Joacim Bergman

Med ett stort intresse för affären mellan människor, där känslan av att såväl köpare som säljare är 100% nöjda gör jag alltid vad som krävs för att uppnå denna känsla! Som person ser jag mig som en lugn, noggrann och lösningsorienterad tävlingsmänniska vilket jag anser vara goda och ändamålsenliga egenskaper.

Mäklare Robin Hein
Robin Hein mäklare
Robin Hein

Jag är en tävlingsmänniska och strävar därför efter att se till att din bostad blir såld till högsta möjliga slutpris!

Mäklare Elias Bengtsson
Elias Bengtsson

Elias Bengtsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Strömstad

Affärsvägen 18
45730 Tanumshede

tanum.stromstad@lansfast.se

0525-22233

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Strömstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.