Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Vi är ett kontor full av engagerade mäklare. Vi har rätt mäklare för ditt område och sitter i Solna Centrum, Sundbyberg och Frösunda.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Langer
Alexander Langer mäklare
Alexander Langer

Genom mitt genuina intresse för försäljning, höga ambitionsnivå och kreativa lösningsförmåga skapar ni bästa förutsättningar för att nå en lyckad bostadsaffär. I kombination med ett varumärke som för tredje året i rad har Sveriges nöjdaste kunder lämnar ni inget åt slumpen!

Mäklare Amanda Barsoum
Amanda Barsoum mäklare
Amanda Barsoum

Jag ger alltid 100% i varje försäljning och är väldigt driven.

Mäklare Anna Ekstrand
Anna Ekstrand mäklare
Anna Ekstrand

En säljare gav mig följande rekommendation vilket sammanfattar hur jag jobbar; "Anna visade väldigt stort engagemang under försäljningen av vår bostad, hon var påläst och professionell, ständigt tillgänglig och ett bra bollplank under hela processen. ”

Mäklare Baran Candan
Baran Candan mäklare
Baran Candan

Högsta möjliga engagemang!

Mäklare Daniel Senkal
Daniel Senkal mäklare
Daniel Senkal

Vet att det är svårt att hitta en erfaren mäklare som samtidigt är extremt driven och strukturerad. Med åren finns det risk att en mäklare inte har samma engagemang.

Mäklare Ferhat Can
Ferhat Can mäklare
Ferhat Can

Skillnaden som gör skillnaden - testa mig och du kommer tacka mig! En väldigt enkel fotbollskille (vinnarskalle) med fokus på att alltid överträffa förväntningar, vare sig du är säljare, köpare, spekulant eller en nyfiken granne. För dig som söker en erfaren (men inte trött) mäklare med stort engagemang, flexibilitet och självklart tillgänglighet så har du kommit rätt. Hos mig är du alltid...

Mäklare Jennifer Alm
Jennifer Alm mäklare
Jennifer Alm

För att göra affärer även ska vara roligt!

Mäklare Julian Andersson
Julian Andersson mäklare
Julian Andersson

Det viktigaste för mig är att du som säljare blir 100% nöjd med din bostadsaffär. Att få hjälpa människor med deras bostadsdrömmar och hitta lösningar har alltid varit en dröm för mig. En bostadsaffär och de människor jag stöter på dagligen ger otroligt många insikter och unika situationer, vilket gör mitt arbete till en livsstil. Med en enorm vilja strävar alltid efter att nå högt uppsatta...

Mäklare Marcus Löwenhoff
Marcus Löwenhoff mäklare
Marcus Löwenhoff

Sedan 2008 har jag hjälpt Solna- och Sundbybergsborna att köpa och sälja sina boenden och är idag en av distriktets mer erfarna mäklare. Den dagliga kontakten med kunder och det faktum att den ena dagen aldrig blir den andra lik, gör att det att jag alltid åker till kontoret med ett leende på läpparna. Kunskap och tillgänglighet är egenskaper som jag har värdesatt högt när jag själv varit...

Mäklare Martin Eriksson
Martin Eriksson mäklare
Martin Eriksson

I min roll som mäklare arbetar jag tydligt, med stor fokus på struktur och återkoppling. Dessutom är jag en renodlad säljare och vinnarskalle som gillar kommunikation och kundkontakt. Jag eftersträvar alltid att mina säljare ska bli nöjda.

Mäklare Viktor Billing
Viktor Billing mäklare
Viktor Billing

Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar, både köpare och säljare, och som den tävlingsmänniskan jag är så jag slutar inte förrän du är nöjd.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Landsvägen 62
17168 Sundbyberg

sundbyberg@lansfast.se

08-82 12 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.