Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Granne med Storstockholm i öster trivs vi fantastiskt bra här. Strängnäs är centralort i Strängnäs kommun, men här finns flera fina små orter och byar, var och en med sin egen unika charm – Mariefred förstås, med landmärket Gripsholm, och Stallarholmen, Åkers styckebruk och Merlänna för att nämna några. I själva Strängnäs bor knappt hälften av kommunens kring 35 000 invånare, som alla åtnjuter närheten till såväl Mälaren som Stockholm. Kommunikationerna är bra, så hela kommunen är ett bra alternativ för den som vill pendla till Stockholm eller kanske Södertälje.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Karin Larsson
Karin Larsson mäklare
Karin Larsson

Jag har alltid kundens bästa för ögonen så att du som säljare känner dig trygg. Jag lämnar rådgivning på plats då vi även kan räkna efter vilken skatt det blir på försäljningen och ser vad som blir kvar i plånboken efter affären. Hjälp med reavinstberäkning till din självdeklaration hjälper jag självklart till med. Länsförsäkringar fastighetsförmedling har i tre år vunnit pris för kundnöjdhet...

Mäklare Lisa Bagge
Lisa Bagge mäklare
Lisa Bagge

Har en lång erfarenhet som mäklare och har byggt upp en stor kundkrets. Min ambition är att du som säljare ska få marknadens högsta pris. Jobbar hårt för att du ska bli nöjd säljare.

Mäklare Sebastian Hanisch
Sebastian Hanisch mäklare
Sebastian Hanisch

Jag vill att ni som säljare ska känna en trygghet genom hela processen. Allt från när vi ses första gången hemma hos er till avslutad försäljningen och i slutändan deklarationen som ska upprättas året därpå. Innan jag blev registrerad fastighetsmäklare har jag jobbat inom både bank och försäkring under fem år hos Länsförsäkringar (såklart) och har en bred kunskap inom dessa områden som ibland kan...

Mäklare Hedvig Marmér
Hedvig Marmér

Hedvig Marmér är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Storgatan 26
64530 Strängnäs

strangnas@lansfast.se

0152-484660

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.