Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

I Stenungsund med omnejd samsas ungefär 25 000 personer om ett av Sveriges i särklass vackraste, saltaste och livligaste stycke kust och skärgård. Runt 5000 pendlar in till jobb, och ungefär lika många pendlar ut, huvudsakligen till Göteborg knappt fem mil söderut. Stenungsund är på de flesta sätt centrum för den Bohuslänska skärgården, beläget på fastlandet prick mittemot landskapets största öar Tjörn och Orust. Har du inte varit här? Då är det verkligen dags. Här sitter vi på en plats som erbjuder saltstänkt livskvalitet, med allt vad skärgården kan innebära i form av båtliv, bad och rekreation, ett livaktigt näringsliv, bra service och ett rikt utbud av väldigt bra bostäder av alla slag.

Välkomna till vårt kontor på Sävgatan 5 i Stenungsund. Tveka inte att kontakta mäklarna med nöjdaste kunder för 3 året i rad om du funderar på sälja eller att ni är intresserade av en kostnadsfri värdering!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Dalberg
Amanda Dalberg mäklare
Amanda Dalberg

Mitt arbetssätt kännetecknas av stort engagemang, lyhördhet och driv - min målsättning är bästa slutpris och nöjda kunder som utan tvekan rekommenderar mig till nära och kära.

Mäklare Andreas Lidenfors
Andreas Lidenfors mäklare
Andreas Lidenfors

Det är jag som är Andreas Lidenfors, ditt trygga val inom fastighetsförmedling. Under flera år har jag arbetat med fokus på fastigheter i Bohuslän och framförallt Stenungsund. Under dessa år har jag förmedlat otaliga bostadsrätter, villor, tomter, fritidshus och även kommersiella fastigheter. Jag har ett brinnande intresse för affärer och försäljning, de mest utmanande fastigheterna är oftast de...

Mäklare Johan Sandsten
Johan Sandsten mäklare
Johan Sandsten

Jag har bott i Stenungsunds kommun i många år och har god lokalkännedom. Att jag dessutom brinner för mitt jobb innebär att du få ett stort engagemang från min sida och inte lämnar några detaljer åt slumpen. Jag har ett genuint intresse för affärer och är den mest rekommenderade mäklaren just nu i Stenungsund.

Mäklare Malin Eek
Malin Eek mäklare
Malin Eek

Efter många år i branschen har jag en erfarenhet och kunnighet som behövs för att kunna hjälpa både köpare och säljare till en lyckad affär. Jag jobbar alltid med att försöka ge kunderna det där lilla mervärdet som gör att man går nöjd ur en affär. Jag tycker att det är viktigt att man som mäklare är engagerad och lyhörd mot sin kunder och har en genuin förståelse för att det är en stor affär att...

Mäklare Johan Nilsson
Johan Nilsson

Johan Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar tomter i Västra Götaland.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Sävgatan 5
44431 Stenungsund

stenungsund@lansfast.se

0303-65930

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.