Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Vi har ständig fokus på trygghet, personligt engagemang och god lokalkännedom. En utgångspunkt i vårt arbete är att kunna ge ett seriöst och kvalificerat stöd till dig som säljare vilket visar sig år efter år i vårt höga kundindex där våra kunder har sitt betyg på oss. Vi är unika med vår helhetslösning som inkluderar våra tilläggstjänster inom bank och försäkring. Vi sätter stort fokus på varje enskild försäljning och försöker hitta det unika i just er bostad för bostaden skall säljas till högsta möjliga marknadspris.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Sami Uzunkaya
Sami Uzunkaya mäklare
Sami Uzunkaya

Jag som fastighetsmäklare vill att du som säljare ska vara mer än bara nöjd med just din bostadsförsäljning och verkligen få uppleva en mäklare som gör & ger det lilla extra. Varje bostad är unik på sitt sätt, därför krävs det för mig som ansvarig mäklare att framhäva det unika i varje bostad som leder till att en köpare är villig att betala det "lilla extra".

Mäklare Stefan Petrén
Stefan Petrén mäklare
Stefan Petrén

Lång erfarenhet, oslagbar lokalkännedom och stort kontaktnät. Att jag är engagerad, kunnig och gör allt för att min säljare och köpare ska bli så nöjda som det går att bli får du på köpet.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Nymärstagatan 14B
19530 Märsta

sigtuna.bobutik@lansforsakringar.se

08-58831280

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.