Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje/Nykvarn får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller sälja/köpa bostadsrätt, hus, fritidshus, gård eller tomt här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Babil Yilmaz
Babil Yilmaz mäklare
Babil Yilmaz

Jag är fastighetsmäklare i Södertälje sedan 2011 och förmedlar både villor och bostadsrätter. Jag är själv uppvuxen här i trakten och skulle inte vilja jobba någon annanstans. Genom över 600 lyckade bostadsaffärer och min lokala kännedom, får du en erfaren och säker mäklare.

Mäklare Caroline Bilan
Caroline Bilan mäklare
Caroline Bilan

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Södertälje sedan 2014. Mina ledord i min yrkesroll är kunskap, glädje, engagemang och driv. Att jag dessutom talar fyra språk flytande gör mig extra kvalificerad i en multikulturell stad som Södertälje.

Mäklare Daniel Durmaz
Daniel Durmaz mäklare
Daniel Durmaz

Jag har stor erfarenhet från försäljning och har därigenom lärt mig att bemöta alla slags kunder. Jag brinner för att göra säljare och köpare så nöjda som möjligt och gör gärna det där lilla extra.

Mäklare Emma Sollert
Emma Sollert mäklare
Emma Sollert

Jag är en driven och ambitiös mäklare med ett stort engagemang och en god känsla för detaljer. Jag lägger stor vikt vid att guida och hjälpa dig som säljare genom hela försäljningsprocessen och strävar alltid efter att ge mina kunder den bästa kundupplevelsen. Jag är född, uppväxt och bosatt i Södertälje där jag är verksam som mäklare, så jag har stor lokalkännedom och brinner för den lokala...

Mäklare Moshe Kücükkaya
Moshe Kücükkaya mäklare
Moshe Kücükkaya

Med mitt stora driv och höga engagemang kommer jag göra det lilla extra för att göra både köpare och säljare nöjda.

Mäklare Peter Moré
Peter Moré mäklare
Peter Moré

Min främsta strävan är att ni ska vara så nöjda med mig som mäklare att ni rekommenderar mig till era nära och kära när de ska sälja sin villa, fritidshus, tomt, gård eller lantbruk. Det innebär att jag jobbar stenhårt för att motsvara era förväntningar på en bra mäklare. Jag ser varje affär som en ny chans till att bygga långsiktiga kundrelationer till både säljare och köpare.

Mäklare Stefan Melton
Stefan Melton mäklare
Stefan Melton

Att hjälpa människor i deras livs affär, att ha nöjda köpare och säljare och att vara bäst! Det är vad jag vill i mitt jobb.

Mäklare Joakim Ståhl
Joakim Ståhl

Joakim Ståhl är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björnlunda, Gnesta, Stjärnhov, Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Linnéa Norén
Linnéa Norén

Linnéa Norén är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björnlunda, Gnesta, Stjärnhov, Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

Järnagatan 7
15171 Södertälje

sodertalje@lansfast.se

08-400 213 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.