Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm

Din lokala mäklare på Södermalm!

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Götgatan 85 A i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare på Södermalm!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare David Pålbrant
David Pålbrant mäklare
David Pålbrant

David Pålbrant är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme och Södermalm.

Mäklare Carl Björfelt
Carl Björfelt

Carl Björfelt är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme och Södermalm.

Mäklare Felipe Osorio Åström
Felipe Osorio Åström

Felipe Osorio Åström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme och Södermalm.

Mäklare Johannes Westergård
Johannes Westergård

Johannes Westergård är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme och Södermalm.

Mäklare Peter Öhman
Peter Öhman

Peter Öhman är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme och Södermalm.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm

Götgatan 85 A
11662 Stockholm

sodermalm@lansfast.se

08-32 36 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.