Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har på några få år växt enormt och är idag Sveriges tredje största fastighetsmäklare. Idag finns vi representerade med 160 bobutiker runt om i landet.

Hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Roslagen hittar ni duktiga och erfarna fastighetsmäklare, men också samlad kunskap om det som är allra viktigast när ni ska göra ert livs affär. Vi erbjuder er en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Hos oss finns allt samlat på samma ställe: fastighetsmäklare, bank och försäkring.
Det är det vi kallar heltäckande fastighetsförmedling.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christer Åman
Christer Åman mäklare
Christer Åman

Ju närmare vi människor är varann, desto mer anstränger vi oss för varann. Därför väljer vi en barnvakt vi känner och en hantverkare som grannen känner. För att vi tror att de bryr sig lite mer. Gör ett lite bättre jobb. Kanske är det den enkla förklaringen till varför Länsförsäkringar växer snabbare än någon annan. Att färre och färre tror att en skräddarsydd kostym, stora ord och en klädsam...

Mäklare Elina Eriksson
Elina Eriksson mäklare
Elina Eriksson

Min målsättning i varje bostadsaffär är att köpare och säljare ska vara 100 % nöjda & känna sig trygga genom hela förmedlingen. Varje förmedling är lika unik som människan som står bakom den. Jag ser varje individ i varje enskild affär och värdesätter högt det ansvar och förtroende som en förmedlingsprocess innebär.

Mäklare Fredrik Jöngren
Fredrik Jöngren mäklare
Fredrik Jöngren

För mig är det viktigt att kunden är 100 % nöjd. Jag vill alltid leverera en tjänst med hög kvalitet och mitt mål är att kunden både ska vara nöjd med mitt arbete, nöjd med slutpriset och vilja rekommendera mig vidare. I princip alla mina försäljningar kommer från tidigare kunder som har rekommenderat mig eller så har de varit på en visning och sett hur jag arbetar. Just visningen är en viktig...

Mäklare Lucas Eriksson
Lucas Eriksson mäklare
Lucas Eriksson

I varje bostadsaffär strävar jag efter 100% nöjda kunder. Mitt största fokus ligger i att jag ska vara en otroligt påläst mäklare om den bostad jag säljer och om området som bostaden ligger i. En påläst mäklare på visningen gör att spekulanter och framtida köpare känner ett stort förtroende för mig. Det resulterar lättare till en bra budgivning, högt slutpris samt väldigt nöjda köpare och säljare.

Mäklare Maria Lindgren
Maria Lindgren mäklare
Maria Lindgren

Jag är en noggrann, målmedveten och påläst mäklare som vill att mina kunder ska känna sig trygga med mig under hela förmedlingsprocessen. Det är betydelsefullt för mig att vara tlllgänglig för mina kunder och i lugn och ro kunna ge svar på deras frågor och funderingar. Jag känner tacksamhet och glädje över att få mina kunders förtroende att vägleda dem genom deras bostadsaffär. Min drivkraft...

Mäklare Martin Magnusson
Martin Magnusson mäklare
Martin Magnusson

Det som är unikt med mig är att jag ser människan bakom varje affär. Jag fokuserar alltid på långsiktiga relationer och förtroende är min främsta ståndpunkt.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Stora Brogatan 7
76130 Norrtälje

roslagen@lansfast.se

0176-285500

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.