Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Piteå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Piteå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Piteå

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 56 i Piteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Piteå!

Våra mäklare

Mäklare Amanda Karlström
Amanda Karlström mäklare
Amanda Karlström

Amanda Karlström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrbotten.

Mäklare Camilla Solstrid
Camilla Solstrid

Camilla Solstrid är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Norrbotten och Västerbotten.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Piteå

Storgatan 56
94132 Piteå

lulea@lansfast.se

0911-242140

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Piteå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.