Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Här jobbar vi med östra Göteborg och Partille. Partille är en del av Göteborgs tätort, men också en egen kommun med cirka 40 000 invånare belägen närmast öster om Göteborg. Kommunikationerna är mycket goda, med både järnväg och E20. Detta är trakter med fina kontraster och alla möjligheter till en trygg och innehållsrik tillvaro, med storstaden Göteborg i ena handen och ett underbart landskap med fantastisk kust i den andra. Här finns också gott om bra skolor, shopping och all annan service du kan tänkas vilja ha i en välutvecklad storstadsregion.

Vi erbjuder en trygg mäklartjänst med nära samarbete med vår bank och försäkringar.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Filemon Andersson
Filemon Andersson mäklare
Filemon Andersson

Som verksam mäklare i samma område sedan 2009 har jag den god lokal kännedom och en enormt bred erfarenhet av den lokala marknaden. Detta tillsammans med Länsförsäkringars trygga och starka varumärke i ryggen så är jag den lokala mäklaren som kan erbjuda en personlig och kundorienterad mäklartjänst med trygghet och kunskap i fokus. Helt enkelt den bästa att hjälpa dig med din försäljning i...

Mäklare Lena Gustafsson
Lena Gustafsson mäklare
Lena Gustafsson

Länsförsäkringars breda tjänster som sträcker sig långt utanför det traditionella mäkleriet med bank och försäkringstjänster under samma tak. Detta tillsammans med min mångåriga erfarenhet i samma område med ett sammansvetsat team av mäklare och medarbetare runt mig som tillsammans gör allt för att just du ska bli mer än nöjd med din största affär i livet - din bostadsaffär.

Mäklare Mia Johansson
Mia Johansson mäklare
Mia Johansson

Jag älskar att arbeta som fastighetsmäklare ! Fylld av energi och ett ständigt leende på läpparna går jag till jobbet med målsättningen att skapa trygga bostadsaffärer för både köpare och säljare.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Gamla Kronvägen 19 A
43333 Partille

lena.gustafsson@lansforsakringar.se

0727-441502

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.