Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Västra Storgatan 4 i Nyköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Nyköping!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Caroline Eriksson
Caroline Eriksson mäklare
Caroline Eriksson

Mitt stora fokus ligger på kommunikation, effektivitet och tydlighet. Oavsett situation så relationen mellan mig som mäklare och dig som säljare det som ligger till grund för ett så bra samarbete som möjligt. Varje affär är individuell och vare sig vikten ligger på att det ska gå så fort som möjligt eller att just rätt köpare ska dyka upp strävar jag såklart alltid mot att leverera med högsta...

Mäklare Joel Frändberg
Joel Frändberg mäklare
Joel Frändberg

Varje försäljning och köp av bostad är unik och kräver fullt engagemang. Ju fler affärer man gjort och ju längre tid man arbetat som mäklare ju mer erfarenhet av olika situationer har man. Min erfarenhet efter 30 år i Nyköping kan du dra nytta av för att få det bästa priset och den bästa affären.

Mäklare Michael Lundholm
Michael Lundholm mäklare
Michael Lundholm

Inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har jag arbetet under många år och vart med på denna fantastiska resa som Sveriges snabbast växande fastighetsförmedling. Inom dessa år har jag sålt allt från villa, fritidshus, tomt och bostadsrätt vilket gör att jag kan ge dig råd i alla typer av bostadsförsäljningar.

Mäklare Monica Ländin
Monica Ländin mäklare
Monica Ländin

Min högsta prioritering med mitt arbete i Nyköping och Oxelösund är att mina kunder skall vara återkommande. Det speglas tydligt i mitt engagemang. För mig är varje enskild affär den viktigaste och målet är att både vara personlig och professionell. Jag sätter alltid kundens intresse i första rum - det är en självklarhet!

Mäklare Pär Nilsson
Pär Nilsson mäklare
Pär Nilsson

Med många års erfarenhet på samma marknad är jag väl etablerad på orten.

Mäklare Sabina Wedholm Ceder
Sabina Wedholm Ceder mäklare
Sabina Wedholm Ceder

Min största ambition är att du som säljare ska bli helt nöjd med den process som en bostadsförsäljning innebär.

Mäklare Victoria Englund
Victoria Englund mäklare
Victoria Englund

Mitt arbete bygger på hög målmedvetenhet där närvaro och genuint engagemang är ledorden. Ett samarbete med mig speglar ett helhjärtat och professionellt utförande där kunden alltid står i fokus. Mitt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Västra Storgatan 4
61124 Nyköping

nykoping@lfs.se

0155-456510

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.