Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Adam Hultqvist
Adam Hultqvist mäklare
Adam Hultqvist

Som registrerad fastighetsmäklare tycker jag det är oerhört viktigt att skapa förtroende med såväl säljare som köpare. Genom att vara ärlig, engagerad och påläst om bostaden får jag spekulanterna att känna sig trygga och på så sätt öka möjligheterna till en riktigt framgångsrik försäljning av din bostad.

Mäklare Göran Kristiansson
Göran Kristiansson mäklare
Göran Kristiansson

Din mäklare i Nacka! Inflyttad gotlänning som varit verksam fastighetsmäklare sedan 2011. Att få överträffa mina kunders förväntningar med deras livs affär är det bästa jag vet. Mitt mål är att varje affär ska kännas trygg, smidig och lönsam för dig som anlitar mig. Med kombinationen av erfarenhet samt ett högt engagemang ger jag dig som kund de absolut bästa förutsättningarna för lyckad...

Mäklare Ola Niklasson
Ola Niklasson mäklare
Ola Niklasson

Under mina år i branschen har jag hjälpt tusentals människor att byta bostad. Med tanke på hur väl jag trivs i yrket, hoppas jag fortsätta så länge att jag kan räkna i miljontal. Med Länsförsäkringar i ryggen - och det helhetserbjudande vi kan presentera blir mitt jobb ännu roligare – och mina kunder kan känna trygghet när de får hjälp med allt under ett och samma tak.

Mäklare Olof Edelsvärd
Olof Edelsvärd mäklare
Olof Edelsvärd

Min största drivkraft för att lyckas i mäklarbranschen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Med ett stort engagemang, ett ambitiöst bemötande och ett driv att genomföra alla affärer med bästa möjliga resultat kunde jag inte hamnat mer rätt än i just mäklarbranschen. Jag finns tillgänglig och håller er uppdaterade hela vägen. Jag driver just nu som franchisetagare...

Mäklare Jessica Severinsson
Jessica Severinsson

Jessica Severinsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Malin Kidegren
Malin Kidegren

Malin Kidegren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Smedjegatan 6, vån 3
13165 Nacka

nacka@lansfast.se

08-120 23 890

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.