Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa

Ditt självklara val i norra Dalarna!
Mitt i centrala Mora, vid Vasaloppsmålet, hittar du vårt trivsamma kontor. Där sitter vårt säljteam med 8 engagerade och positiva medarbetare, tillsammans med Dalarnas Försäkringsbolags 24 duktiga rådgivare på bank och försäkring. Välkomna att besöka oss i den nyrustade anrika byggnaden fr tidigt 1900-tal. Vi ser fram mot att få hjälpa just dig!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emma Tysk
Emma Tysk mäklare
Emma Tysk

Engagerad, trygg och kunnig! Jag har en stark lokal förankring och har arbetat på bostadsmarknaden i Mora, Orsa och Älvdalen i 15 år. Min drivkraft är bra och trygga affärer med 100% nöjda kunder!

Mäklare Ida Larsson
Ida Larsson mäklare
Ida Larsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Anders Viktorsson
Anders Viktorsson

Anders Viktorsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Färnäs, Garsås, Mora, Nusnäs, Orsa, Skattungbyn, Sollerön, Venjan och Våmhus.

Mäklare Kristin Jauch
Kristin Jauch

Kristin Jauch är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, tomter, villor i Färnäs, Garsås, Mora, Nusnäs, Orsa, Skattungbyn, Sollerön, Venjan och Våmhus.

Mäklare Marie-Louise Frisk
Marie-Louise Frisk

Marie-Louise Frisk är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Färnäs, Garsås, Mora, Nusnäs, Orsa, Skattungbyn, Sollerön, Venjan och Våmhus.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa

Strandgatan 6A
79230 Mora

mora@lansfast.se

0250-571100

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.