Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung-Sälen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung-Sälen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung-Sälen

Mäklare Malung-Sälen-Vansbro
Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Moravägen 4 i Malung, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen att göra din husaffär hos oss!

Våra mäklare

Mäklare Maria Jonsson
Maria Jonsson mäklare
Maria Jonsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Victor Gustafsson
Victor Gustafsson

Victor Gustafsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung-Sälen

Moravägen 4
782 31 Malung

malung-salen@lansfast.se

0250-571100

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung-Sälen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.