Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar - ett självklart val!

Vi har Sveriges mest nöjda kunder 4 år i rad enligt SKI.

Våra fastighetsmäklare lotsar dig genom hela bostadsaffären med fokus på trygghet och ekonomi.

Som mäklare får vi hela tiden in önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät som ger oss köpare i alla områden. Vi och vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris, oavsett om du ska sälja din bostadsrätt, villa eller ditt fritidshus.

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsförmedling, jurister, försäkringar, bolån och även skadereglering om det skulle behövas. Våra fastighetsmäklare har en direkt koppling till Länsförsäkringar vilket ger dig och alla spekulanter de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Brood
Fredrik Brood mäklare
Fredrik Brood

Jag är fastighetsmäklare och jobbar med villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Som mäklare är jag driven och tävlingsinriktad, jag vill prestera på topp, leverera service i världsklass och helst slå säljrekord. Det gör jag genom att engagera mig och vara påläst. Målet i varje affär är att min kund blir så nöjd att jag blir rekommenderad vidare, det är min bästa belöning.

Mäklare Johan Dahlberg
Johan Dahlberg mäklare
Johan Dahlberg

Du anställer en mäklare som är driven och ser alla möjligheter till att ge dig bäst betalt!

Mäklare Malin Thelander
Malin Thelander mäklare
Malin Thelander

Min uppgift som mäklare är att hjälpa dig som kund, med trygg och säker vägledning genom hela processen att göra ditt livs bästa affär.

Mäklare Peter Svensson
Peter Svensson mäklare
Peter Svensson

Jag vill att ni som säljare och er potentiella köpare ska bli 100 % nöjda. Vi jobbar nära stylist och fotograf då bilderna är en av de viktigaste delarna för att få så många kunder som möjligt till visning. Jag har jobbat under ett antal år och kan läsa av kunder på ett bra sätt vilket är otroligt viktigt för att få in första budet.

Mäklare Pontus Ingvarsson
Pontus Ingvarsson mäklare
Pontus Ingvarsson

I min roll som mäklare vill jag att du som säljare ska känna dig lugn och trygg genom hela processen och tillsammans ser vi till att nå högsta möjliga slutpris. Med min professionalism och de verktygen vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling innehar är jag övertygad om att vi gör verklighet av högt ställda mål. Varmt välkommen att slå mig en signal så berättar jag mer!

Mäklare Tobias Broqvist
Tobias Broqvist mäklare
Tobias Broqvist

Av samma anledningar som precis 100% av alla andra profiler ni kommer att läsa här. Jag är väl medveten om att fastighetsmäkleri till stor del handlar om att bli rekommenderad och enda sättet att bli rekommenderad är att ha nöjda kunder - det är mitt mål!

Mäklare Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Arlöv, Bara, Burlöv, Falsterbo, Höllviken, Klågerup, Skanör, Svedala, Vellinge, Åkarp och Malmö.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Nordenskiöldsgatan 8
21119 Malmö

malmo@lansfast.se

040-104400

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.