Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Länsförsäkringar fastighetsförmedling är ett genuint och tryggt företag i botten. På kontoret i Lund är vi ett härligt gäng med olika erfarenheter. Detta gör oss starkare då vi hjälps åt så fort det uppstår något. Samtidigt arbetar vi mycket med samarbetet mellan Länsförsäkringar och Länsförsäkringar Bank vilket givetvis är till stor fördel för dig som kund hos oss.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Andreasson
Anna Andreasson mäklare
Anna Andreasson

Jag arbetar mycket med återkoppling och personligt bemötande. Varje affär är unik för mig och strävar hela tiden efter att lyckas så bra som möjligt med en affär. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd vid affärens slut. Givetvis genom högsta möjliga pris. Du anlitar mig som din projektledare i processen så du ska slippa oroa dig över din bostadsförsäljning.

Mäklare Anna Borgudd
Anna Borgudd

Anna Borgudd är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Anna Persson
Anna Persson

Anna Persson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Erik Andréasson
Erik Andréasson

Erik Andréasson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Fredrik Sjövall
Fredrik Sjövall

Fredrik Sjövall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Hans Berggren
Hans Berggren

Hans Berggren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Joakim Soneklint
Joakim Soneklint

Joakim Soneklint är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Karolin Bergh
Karolin Bergh

Karolin Bergh är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Micael Hult
Micael Hult

Micael Hult är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Mäklare Pia Pernehill
Pia Pernehill

Pia Pernehill är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Barsebäck, Dösjebro, Furulund, Kävlinge och Löddeköpinge.

Mäklare Richard Börnfors
Richard Börnfors

Richard Börnfors är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Robert Lundin
Robert Lundin

Robert Lundin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barsebäck, Bjärred, Dösjebro, Furulund, Kävlinge, Lomma, Löddeköpinge och Lund.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Stora Södergatan 17
22101 Lund

lund@lansfast.se

046-4339870

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.