Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Köpmantorget i Luleå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Luleå!

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Flymalm
Fredrik Flymalm mäklare

Fredrik Flymalm

Jag vill att du som säljare ska bil 100% nöjd och jag strävar alltid efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Amanda Karlström
Amanda Karlström mäklare

Amanda Karlström

Amanda Karlström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jokkmokk, Kvikkjokk, Kåbdalis, Porjus, Randijaur, Snesudden och Vuollerim.

Mäklare Camilla Solstrid
Camilla Solstrid mäklare

Camilla Solstrid

Camilla Solstrid är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Skellefteå, Piteå, Älvsbyn, Boden och Luleå.

Mäklare Anna Lindström

Anna Lindström

Anna Lindström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Köpmantorget
97128 Luleå

lulea@lansfast.se

0920-242840

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.