Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Lidbecksgatan 2 i Lidköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lidköping och Götene!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Julia Svensson
Julia Svensson mäklare
Julia Svensson

Jag är född, bosatt och verksam i Lidköping och kan därmed erbjuda ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Jag genomför mina försäljningar med stort engagemang med strävan att både säljare och köpare känner sig nöjda och trygga genom hela affären.

Mäklare Linn Karlsson
Linn Karlsson mäklare
Linn Karlsson

"För Linn är nöjda kunder det finaste som går att få som mäklare. Nöjda kunder skaffar hon sig genom sitt stora engagemang i varje bostadsaffär som hon är inblandad i. Hennes engagemang tillsammans med sitt glada humör och målinriktade arbetssätt gör att hon alltid levererar trygghet och kvalitet till sin kunder. Funderar du på att byta bostad eller vill veta vad din bostad är värd , då ringer du...

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Lidbecksgatan 2
53102 Lidköping

lidkoping@lansfast.se

0510-777234

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.