Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Lilla Torget 7 i Lerum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lerum!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gregers Winbo
Gregers Winbo mäklare
Gregers Winbo

Som både köpare och säljare önskar man en kompetent, professionell och noggrann mäklare och dessa egenskaper är något mina kunder oftast uttrycker om mig. Jag vill inte ha några lösa trådar före, under eller efter affären. Gör rätt första gången helt enkelt.

Mäklare Madeleine Sandström
Madeleine Sandström mäklare
Madeleine Sandström

Positivitet, energi och engagemang är mina tre led ord. I min roll som fastighetsmäklare leder jag dig genom hela bostadsaffären och målet är att du som kund skall känna dig trygg och nöjd under affärens gång.

Mäklare Magnus Dahlsjö
Magnus Dahlsjö mäklare
Magnus Dahlsjö

För att jag är engagerad och sätter kunden i centrum. Jag tycker verkligen om mitt arbete och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1998. Jag kan mitt yrke och min lokala marknad. Efter tio år som anställd mäklare startade jag och några kollegor Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lerum 2008. Detta har jag inte ångrat en minut och jag är stolt över att få arbeta under ett så starkt...

Mäklare Peter Eriksson
Peter Eriksson mäklare
Peter Eriksson

Jag vill att man ska använda mig om man vill ha en mäklare som är engagerad och erfaren.

Mäklare Marianne Andersson
Marianne Andersson mäklare
Marianne Andersson

Marianne Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Lilla Torget 7
44330 Lerum

lerum@lansfast.se

0302-55803

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.