Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

BO BÄTTRE – BÄST! Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Laholm. Det är genom oss Du gör ditt livs kanske största och bästa affär. Vi har en stor marknadsandel av bostadsaffärerna i Laholm och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Tidigare var vi en del av Laholms Fastighetsbyrå AB – nu heter vi Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Nytt namn, samma mäklare! Vår bakgrund – och framtiden – är vår styrka. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ingen vanlig fastighetsmäklare. Trygghet, kunnigt och personligt mervärde är tre av våra ledstjärnor. Vi sätter guldkant på varje bostadsaffär och vill att både köpare och säljare ska känna sig nöjda efter uppgörelsen. Förutom traditionella mäklartjänster erbjuds kopplingar inom hela den privatekonomiska kedjan; bolån, sparande, sakförsäkring, pension, placeringar, rådgivning och hjälp med skatter och juridik. Vårt samarbete med Länsförsäkringar borgar för trygghet och garanti. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Laholm består av 4 mäklare och en mäklarassistent. Vår Bobutik finns i centrala Laholm intill Stortorget. Hos oss finns det alltid plats för ett möte, en god kopp kaffe och lite gott snack… Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en av Sveriges snabbast växande mäklarkedjor och även i Halland utvecklas rörelsen. Välkomna till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Laholm. Vi hjälper Dig med boendet; bo, bättre – bäst!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jon Ralph
Jon Ralph mäklare
Jon Ralph

Med 8 års erfarenhet av förmedling av villor, bostadsrätter, gårdar, hyreshus och fritidshus i Laholms kommun så kan jag marknaden och har ett brett kontaktnät med presumtiva köpare. Dessutom finns stora fördelar med varumärket Länsförsäkringar som borgar för trygghet och ger de bästa verktygen och förutsättningarna att hitta rätt köpare till din bostad. Som född och uppvuxen i Laholm kan jag...

Mäklare Kent Lundgren
Kent Lundgren mäklare
Kent Lundgren

Kent Lundgren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halland.

Mäklare Isabell Andersson
Isabell Andersson

Isabell Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Genevad, Hishult, Knäred, Laholm, Mellbystrand, Skottorp, Skummeslövsstrand, Vallberga, Veinge, Våxtorp och Västkusten.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Stortorget 13
31230 Laholm

laholm@lansfast.se

0430-686470

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.