Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 8 i Kungsbacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kungsbacka!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Åkesson
Anna Åkesson

Anna Åkesson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Axel Nilsson
Axel Nilsson

Axel Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Emma Olin
Emma Olin

Emma Olin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Emma Taaning
Emma Taaning

Emma Taaning är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Kristian Winsnes
Kristian Winsnes

Kristian Winsnes är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Philipp Bisping
Philipp Bisping

Philipp Bisping är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Sandra Hallgren
Sandra Hallgren

Sandra Hallgren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Agnesberg, Angered, Bergsjön, Bergum, Gunnared, Gunnilse, Kortedala, Nordost, Nylöse, Olofstorp, Utby, Västkusten och Östra Göteborg.

Mäklare Tomas Johansson
Tomas Johansson

Tomas Johansson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Storgatan 8
43430 Kungsbacka

mikael.andersson@lfhalland.se

0300-306 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.