Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv är ett lokalt mäklarkontor med sju mäklare. Kontoret är en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
Våra fastighetsmäklare som är ansvariga lotsar dig genom hela bostadsaffären med fokus på trygghet och ekonomi.

Som mäklare får vi hela tiden in önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät som ger oss köpare i alla områden. Vi och vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris, oavsett om du ska sälja din bostadsrätt, villa eller ditt fritidshus.

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsförmedling, försäkringar, juridik och bolån. Våra fastighetsmäklare har koppling till Länsförsäkringar som ger din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar. Ett helhetskoncept som du endast hittar under vårt varumärke.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Claes-Johan Olsson
Claes-Johan Olsson mäklare
Claes-Johan Olsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar alltid efter att hitta rätt köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få det högsta möjliga slutpriset!

Mäklare Karin Rolland
Karin Rolland mäklare
Karin Rolland

Varje dag har jag förmånen att hjälpa till med ett av livets viktigaste (och roligaste) beslut. Med stark vilja och största ödmjukhet är min önskan att genomföra detta så bra som möjligt. Jag lägger stort fokus på personligt engagemang och lyhördhet för mina kunders specifika önskemål. Det viktigaste är att få nöjda kunder och uppnå ett gemensamt förtroende och bästa möjliga resultat. Så tveka...

Mäklare Mathilda Hansson
Mathilda Hansson mäklare
Mathilda Hansson

Jobbet som mäklare är det roligaste jag gjort och det skapar många spännande möten. Som person är jag driven i allt jag företar mig, detta betyder att mina kunder, både säljare och köpare, känner trygghet, får snabb service med snabb återkoppling och en fast hand att hålla i från första mötet tills deklarationen är inlämnad. Jag ger mig aldrig förrän vi uppnått bästa möjliga resultat! Tidigare...

Mäklare Matilda Lindström
Matilda Lindström mäklare
Matilda Lindström

Jag sätter dig som kund i fokus och med stort engagemang tar jag mig an uppdraget. Lyhördhet, flexibilitet och gedigen kunskap ligger till grund för vår gemensamma affär!

Mäklare Robin Bergendahl
Robin Bergendahl mäklare
Robin Bergendahl

För mig står kunden alltid i centrum, jag är tillgänglig och vill alltid leverera det lilla extra! Jag är noggrann och lägger mycket på förarbetet, det borgar för trygga affärer med höga slutpriser. Många av mina kunder rekommenderar mig till sina vänner och bekanta, det är en fin bekräftelse som jag verkligen tackar för.

Mäklare Tove Pernhult
Tove Pernhult mäklare
Tove Pernhult

Driven, skicklig och engagerad beskriver mig i tre utmärkta ord. Det bästa jag vet är att få prestera och leverera det absolut bästa resultatet till både er som skall sälja och köpa bostad. Med tävlingsinstinkten ut i fingertopparna blir därför mitt mål att uppnå detta i varje enskild affär. Jag har ända sedan mitt första år som mäklare legat i topp tre bland dem som säljer flest bostadsrätter...

Mäklare Yvonne Karlsson
Yvonne Karlsson mäklare
Yvonne Karlsson

Det viktigaste för mig som fastighetsmäklare är att ge trygg vägledning till både säljare och köpare i en affär som kan vara livsavgörande. Jag brinner för mäklaryrket och lägger ner min själ för att nå bästa möjliga resultat i varje affär vilket resulterar i återkommande kunder och många rekommendationer vilket jag är oerhört tacksam över.

Mäklare Sofia Bertilsson
Sofia Bertilsson mäklare
Sofia Bertilsson

Sofia Bertilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alafors, Ale, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte och Älvängen.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Gymnasiegatan 4
44234 Kungälv

kungalv@lansfast.se

0303-18050

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.