Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Borgarfjordsgatan 19 i Kista, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kista!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ender Karaman
Ender Karaman mäklare
Ender Karaman

Konkurrensen mellan mäklare på dagens marknad är ett faktum, och med en högre konkurrens så ökar också förväntningarna. Med detta i bakhuvudet kliver jag in på kontoret varje dag för att göra det jag brinner för – Sälja bostäder. Mitt fokusområde i arbetet ligger i att skapa trygghet hos mina kunder så att de kan känna sig säkra att jag gör allt, och lite till, för att leverera önskat...

Mäklare Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson mäklare
Fredrik Eriksson

För mig är det viktigaste att du efter vårat samarbete ska lämna med ett leende på läpparna. Mitt mål är att du som säljare ska känna sig trygg men också självklart få det bästa slutpriset. Jag arbetar efter dina önskemål genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Kim Kyllönen
Kim Kyllönen mäklare
Kim Kyllönen

Jag strävar efter att alla mina kunder ska känna en trygghet och tillit hos mig samt självklart få en lyckad försäljning. Att du som säljare ska få vara med i hela processen och även hitta din nästa drömbostad är viktigt för mig.

Mäklare Robin Rodrigues
Robin Rodrigues mäklare
Robin Rodrigues

Mitt mål är att garantera dig som kund trygghet, professionalism & 100 % kundnöjdhet. För mig är det viktigt att du som kund känner dig hörd och att vi har en god kommunikation hela vägen. Mitt motto är att jag aldrig någonsin lovar guld & gröna skogar men jag lovar dig ett arbete utöver det vanliga. För mig är ärligheten det viktigaste och det mynnar ut i nöjda kunder. Om jag kan göra en...

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta

Borgarfjordsgatan 19, 164 53 Kista
17744 Kista

kista@lansfast.se

08-128 601 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.