Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Lokalt fastighetsmäklarföretag i Karlskrona med nära samarbete med mäklare i grannkommunerna samt med våra kollegor på Bank och försäkring inom Länsförsäkringar.

Vi jobbar alltid för en hög kundnöjdhet samt också för att göra bostadsaffären trygg och säker. Alltid med både säljarens och köparens bästa för ögonen i varje del.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Mats Petersson
Mats Petersson mäklare
Mats Petersson

Vi är en kundägd fastighetsmäklarkedja inom Länsförsäkringar med kunskap och kvalitet i fokus. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi tryggare affärer och långsiktiga relationer med våra säljare och köpare. Vi kommer i varje affär göra allt vi kan för ett så bra resultat som möjligt för alla parter.

Mäklare Sandra Steen
Sandra Steen mäklare
Sandra Steen

Jag är fastighetsmäklare och jobbar med villor, bostadsrätter, tomter och fritidshus. Att hjälpa mina kunder genom sitt livs affär med trygghet och förtroende, det är det viktigaste i mitt jobb. För mig är det en ära att få följa med på resan! Att få jobba som mäklare i vårt vackra Karlskrona är på det hela taget fantastiskt, och att få träffa alla underbara människor genom jobbet.

Mäklare Tobias Nordling
Tobias Nordling mäklare
Tobias Nordling

Jag arbetar som VD för området Blekinge och Nordöstra Skåne. Jag tar inte själv på mig uppdrag utan fördelar dessa till mina duktiga kollegor i vårt område.

Mäklare Linnea Sundquist
Linnea Sundquist mäklare
Linnea Sundquist

Linnea Sundquist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Blekinge.

Mäklare Christian Andersson
Christian Andersson

Christian Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne och Blekinge.

Mäklare Filippa Lilja
Filippa Lilja

Filippa Lilja är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Håkan Meldgaard
Håkan Meldgaard

Håkan Meldgaard är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne och Blekinge.

Mäklare Johanna Lorenz
Johanna Lorenz

Johanna Lorenz är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Stortorget 10
37122 Karlskrona

karlskrona@lansfast.se

0455-355080

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.