Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralplan 3 i Karlskoga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Karlskoga/Degerfors

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Lina Wreje-Larsson
Lina Wreje-Larsson mäklare
Lina Wreje-Larsson

Jag lägger ner 100% engagemang och energi på din affär, för att du ska bli mer än 100% nöjd. Rekommendationer är mitt levebröd och det är mitt motto, att efter vårt samarbete så ska du vilja rekommendera mig till andra.

Mäklare Gustaf Florenius
Gustaf Florenius mäklare
Gustaf Florenius

Gustaf Florenius är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Degerfors, Granbergsdal, Karlskoga, Svartå och Åtorp.

Mäklare Magnus Skagerstam
Magnus Skagerstam mäklare
Magnus Skagerstam

Magnus Skagerstam är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Nathalie Israelsson
Nathalie Israelsson mäklare
Nathalie Israelsson

Nathalie Israelsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Anna Nordwall
Anna Nordwall

Anna Nordwall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Marie Florenius
Marie Florenius

Marie Florenius är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Granbergsdal och Karlskoga.

Mäklare Therese Andersson
Therese Andersson

Therese Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Granbergsdal och Karlskoga.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Centralplan 3
69132 Karlskoga

karlskoga@lansfast.se

0586-740000

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.