Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Andreas Johansson
Andreas Johansson mäklare
Andreas Johansson

Med en inre drivkraft att alla ska må bra och känna sig sedda är viktigt för mig i en bostadsaffär. Att hela tiden återkoppla och löpande ha en diskussion om vad som händer och hur det går tror jag är en viktig faktor till en lyckad affär.

Mäklare Christina Wictoran
Christina Wictoran

Christina Wictoran är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jönköping.

Mäklare Felicia Nygren
Felicia Nygren

Felicia Nygren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jönköping.

Mäklare Gunnar Svenson
Gunnar Svenson

Gunnar Svenson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Jönköping.

Mäklare Maria Wictoran
Maria Wictoran

Maria Wictoran är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Jönköping.

Mäklare Martin Funck
Martin Funck

Martin Funck är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Matilda Greverius
Matilda Greverius

Matilda Greverius är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jönköping.

Mäklare Michael Nygren
Michael Nygren

Michael Nygren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jönköping.

Mäklare Robert Csiki
Robert Csiki

Robert Csiki är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jönköping.

Mäklare Tina Högstedt
Tina Högstedt

Tina Högstedt är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Jönköping.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Barnarpsgatan 21
55118 Jönköping

lansfast.jonkoping@lfj.se

036-307820

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.