Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Temiz
Daniel Temiz mäklare
Daniel Temiz

Hej, Mitt namn är Daniel Temiz och jag jobbar som fastighetsmäklare. Jag är en glädjespridare som bidrar med mycket energi och kompetens. Jag strävar alltid efter kundens bästa och har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang och min mångåriga säljerfarenhet som säljare.

Mäklare Ender Karaman
Ender Karaman mäklare
Ender Karaman

Konkurrensen mellan mäklare på dagens marknad är ett faktum, och med en högre konkurrens så ökar också förväntningarna. Med detta i bakhuvudet kliver jag in på kontoret varje dag för att göra det jag brinner för – Sälja bostäder. Mitt fokusområde i arbetet ligger i att skapa trygghet hos mina kunder så att de kan känna sig säkra att jag gör allt, och lite till, för att leverera önskat...

Mäklare Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson mäklare
Fredrik Eriksson

För mig är det viktigaste att du efter vårat samarbete ska lämna med ett leende på läpparna. Mitt mål är att du som säljare ska känna sig trygg men också självklart få det bästa slutpriset. Jag arbetar efter dina önskemål genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Kim Kyllönen
Kim Kyllönen mäklare
Kim Kyllönen

Jag strävar efter att alla mina kunder ska känna en trygghet och tillit hos mig samt självklart få en lyckad försäljning. Att du som säljare ska få vara med i hela processen och även hitta din nästa drömbostad är viktigt för mig.

Mäklare Abbe Karakus
Abbe Karakus

Abbe Karakus är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Daniella Georges
Daniella Georges

Daniella Georges är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund.

Mäklare Jony Eliyo
Jony Eliyo

Jony Eliyo är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Gripengatan 2 Stora Torget, Barkarbystaden
17744 Järfälla

jarfalla@lansfast.se

08-12860100

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.