Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Hultsfred är naturligtvis mest känt för Hultsfredsfestivalen, tack vare den har hundratusentals människor glada minnen av vår fina trakt. Det tycker vi att trakten förtjänar, inte bara för festivalen utan på många olika meriter. Hultsfred är klassisk Småländsk mark, med ett typiskt Småländskt landskap med djupa skogar, små sjöar och vattendrag, ängar och röda stugor. Småstaden Hultsfred, med knappt en tredjedel av kommunens cirka 15 000 personer, puttrar av Småländsk livskraft, med ett envist näringsliv med många småföretag och ett ovanligt rikt kulturliv som en följd av musikfestivalerna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Björn Stridh
Björn Stridh mäklare
Björn Stridh

Med bakgrund som säljare av nyproducerade villor och bostadsrätter på ett större byggbolag i Linköping startade mitt intresse för bostäder och fastigheter. Att ha tempot och det tekniska kunnandet därifrån i ryggen ser jag som en stor styrka och som värdesätts hos många. Att jag sedan kan komplettera de mera mjuka egenskaperna såsom trygghet, lojalitet och noggrannhet är värdefullt i varje affär....

Mäklare Susanne Gustafsson
Susanne Gustafsson

Susanne Gustafsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gullringen, Hultsfred, Järnforsen, Kvillsfors, Lönneberga, Målilla, Mörlunda, Rosenfors, Silverdalen, Storebro, Södra Vi, Vena, Vimmerby och Virserum.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Bryggerigatan 6
57722 Hultsfred

bobutik.hultsfred@lfkalmar.se

0495-41020

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.