Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Föreställ dig en stad, en lagom stor stad, rik på såväl äldre som yngre avtryck i arkitekturen, där monumentala praktverk samsas med intima gathus, en grönskande stad som blickar ut över havet från både hamnar, promenader och ständer. Just det: Helsingborg. Sveriges åttonde stad, Skånes andra, och världens bästa tycker vi som bor här. Kommunikationerna är värdiga en större storstad, med flera Europavägar, knutpunkt för regional, lokal och nationell tågtrafik och färjetrafik till den stora grannen i väster, Danmark. Vi har tre större flygplatser i närheten, Ängelholm-Helsingborgs flygplats, Malmö City Airport och förstås Copenhagen Airport. Näringslivet blomstrar, liksom kulturlivet, staden är stadd i stark utveckling. Och så är det fotbollslaget såklart!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Camilla Lundblad
Camilla Lundblad mäklare
Camilla Lundblad

Jag är en tävlingsinriktad glädjespridare som jobbar kreativt och noggrant för att hitta rätt köpare som ser värdet just i din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Mäklare Carl Westrell
Carl Westrell mäklare
Carl Westrell

För mig är det viktigaste att du som säljare känner att du har haft full kontroll på hela försäljningsprocessen. Efter en avslutad bostadsaffär är mitt mål att både köpare och säljare ska känna sig nöjda men framför allt delaktiga från början till slut. Jag sätter stor vikt vid att göra ett noggrant jobb och strävar efter långsiktiga relationer med alla mina kunder där jag har hjälpt många i både...

Mäklare Caroline Hanell
Caroline Hanell mäklare
Caroline Hanell

Jag arbetar med villor och bostadsrätter i Helsingborg med omnejd. Att köpa och sälja bostad är som alla vet en av de största affärerna man gör i sitt liv. När jag då får förtroendet att hjälpa till tar jag mig an uppdraget med största respekt. Det viktigast för mig är att alla parter i en bostadsaffär känner sig väl omhändertagna och trygga. Jag håller alltid en mycket hög servicenivå och...

Mäklare Josefine Andersson
Josefine Andersson mäklare
Josefine Andersson

Jag jobbar som fastighetsmäklare i Helsingborg med både bostadsrätter och villor. För mig är det viktigt att se till varje persons behov och att ge det lilla extra så att kunden känner sig väl omhändertagen!

Mäklare Linda Sandstedt
Linda Sandstedt mäklare
Linda Sandstedt

Jag drivs av att göra affärer och få riktigt nöjda kunder! Det är viktigt för mig att du som uppdragsgivare ska få absolut bästa slutpris och en smidig affär och att din köpare känner sig trygg i sitt bostadsköp.

Mäklare Maria Pettersson
Maria Pettersson mäklare
Maria Pettersson

Anlita mig om du vill ha en mäklare med stor erfarenhet och ett brett nätverk. Jag brinner för mitt arbete, älskar att ha med människor att göra, intresserad av heminredning och arkitektur. Har god social kompetens och funkar bra med alla typer av människor.

Mäklare Mathias Johansson
Mathias Johansson mäklare
Mathias Johansson

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och jobbar med villor, radhus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Jag har samlat på mig en stor massa erfarenheter under denna tid som man som säljare kan dra nytta av i framförallt olika förhandlingssituationer för att nå bästa möjliga resultat som säljare.

Mäklare Simon Iversen
Simon Iversen mäklare
Simon Iversen

Jag strävar efter en trygg affär från början till slut och att leverera högsta möjliga slutpris i varje enskild affär. Du som säljare kan alltid lita på att jag som mäklare utför jobbet med hög kvalitet och att du kontinuerligt blir informerad om alla viktiga steg i processen.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Sundstorget 8
25106 Helsingborg

helsingborg@lansfast.se

042-6339810

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.